![]() |
Co by się stało jeśli...
... powiedzmy na jakimś świecie podczas wielkiej ilości graczy pojawiła by się plaga demonów B) od tak mały psikus CipSoftu
Jakie były by tego skutki? A może skutki wywołane protestami i zaspamowaniem zarządu Tibi e-mailami? Czekam na wasze pomysły... pozdro pelicus |
Temat rzeka. Wedlug mnie bez sensu. Zaraz sie zleci masa trolli ktore wymysla niewiadomo co.
|
Znasz pojęcie: POBUDŹ WYOBRAŹNIĘ????
|
A ty pobudź swój mózg do myślenia. Plaga demonów, ech...
|
Omg noob ... Ale masz bujną wyobraźnie ... a może gmi wybijali by ludzi w depo ?
|
powkurzal bym mdw zeby przylazl mnie zalatwic przychodzi ubijaja go demony pozniej ja ubijam je z fista i sprawdzam loot z mdw
a tak na serio zamknac temat!!!!!!! |
tfui stary puzcil by ułe i kaRzdy by padU !:<
@ To jasne, ze kazdy wpadlby w bulwers i chcialby rzucac w swoja stara krzesłem. Kazdy 6-60 lvly char by padl affff ;f |
A wtedy byś się obudził :)
|
no i widzicie jak wam ładnie idzie wymyślanie głupot:):p
żeby tak dalej |
Cytuj:
|
hmmm...
po 1. to jest nie realne
po 2. to jest nie realne i po 3. to jest nie realne wystarczy ? czy jeszce cos mam dodac na ten temat ?B) |
Jego kolejny temat typu "Co by było gdyby...?"
Że nie przekroczyłeś 30 postów to musisz je nabić w tak durny sposób? Ja lubię szary ;) @Topic Prawdopodobnie h-lvle by je zabijały... |
Nooby by oczywiscie poszly padac by sie pochwalic ze padly na demie a h lvl pewnie by poszli zabic demy. :baby:
|
To praktycznie nie realne. Plaga demonów?? To głupi temat
|
Na tescie dla tutorow bylo pelno dark knight/hero i takich tam smieci na drodze do Veno. Bylo smiesznie, ale nie chec czegos takiego w rl tibi. To nie ma sensu. Podobnie jak te hydry na moscie... Stac i czekac, az ktos je zabije by przejsc?
|
Plaga demonów ? :baby: Całe miasto by padło -.- Już lepiej żeby GM'owie weszli do depo i każdy z nich UE puścił xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |