![]() |
Solowanie Warlock/Demon / Frost Dragon
Cześc mam pytanie od którego lvla mogę solowac te potwory
-Warlock -Demon -Frost Dragon chodzi mi o knighta.. Aaa , i bez Uherów tylko Potiony. Proszę o odpowiedź.:baby: |
Jakby nie patrzeć to nawet na 8 lvlu możesz blokować każdego z tych monsterów...
|
Cytuj:
Na 8 lvlu może używać najsłabszych mikstur, więc sobie może zbloczyć trolla ^^ Jak masz pisać coś głupiego, to nie pisz, bo to nie pierwszy tego typu Twój post ... |
Smerf -.-
przestan pisac te swoje glupoty w kazdym temacie... nie mam 8 lvla mam pacca jakby co... -.- |
głupota... jeśli byś miał 40lvl przynajmniej to oczywiście takei pytanie jest na miejscu ale??? żel
|
ja mialem 101 MSa ale sprzedalem dla kolegi .. wiec nie jestem n0obem -.-
|
>>lol
az taki dobry to ja nie jestem mimo poziomu mojej terazniejszej postaci ale wydaje mie sie ze nie oplaca sie z potionami na te potwory...:confused:
|
...
Zostawie to <bez komentarza> ten temat jest nie na miejscu... zajmi sie czyms innym
czyms bardziej ciekawszym B) |
1. Demon- Możesz go powalić miejąc praktycznie 120+ elite knighta z dobrymi skilami
2. Warlock- Go pokonasz w okolicach 100 lvl z dobrymi skilami. 3. Frost dragon- Teoretycznie walniesz go z 80lvl ale padaą na nim nawet 290 elite knighta. Jak miałem jeszcze 238lvl na nim padłem Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |