![]() |
229rp knightmares
|
Blagam cie skoncz uploadowac na ten popieprzony rapid....
To jest bardzo glupie z twojej strony, ludzie nie moga tego nawet sciagnac. Prosze o rehost. |
|
W ogóle jest taki potwór jak Knightmare?
|
Cytuj:
@topic cool... |
Doh ; ) juz drugi(?) bezmyślnie skopiowany temat z tibia.de
|
allegro.cba ROX
@up wez sie schowaj |
Poprostu zoltar nabija sobie punkty na rs ..
@topic Widze, że Sliccery zbiera demonic essence do Addonu (; Chyba się zwróciło zresztą on ma tyle flo, że mu to z wora ;d |
Cytuj:
|
jak działa ten wirus w tym zdjęciu(pytam z ciekawości)
|
Cytuj:
|
Odczepcie się idioci od rapida.
Niech będą błogosławieni wszyscy tam uploadujący. Polacy starają się oszukiwać rapida a przecież 6 euro na miesiąc to nie jest dużo. A co do filmu - assasin stars rox. |
Cytuj:
@down Mamy płacić tylko dlatego że 5 razy w miesiącu ktoś da film na rapidzie?? To może za wejście na tibia.pl też pobierajmy opłaty?? Weź sobie człowieku pod uwagę jedno -> nie każdego użytkownika stać na płacenie 6 euro więc weź się opanuj, Rapidshare rzeczywiście jest najlepszy w swojej klasie ale dla kilku mb nie widzę sensu płacenia. Fotka według Ciebie nadaje się do hostowania rec? |
Megaupload to syf.
Najbardziej popularny i najlepszy jest rapid. Zawsze działa i nie ma z nim problemów. Wolisz serwisy, które utrzymają się z reklam ? Idź na fotkę. |
Cytuj:
mówisz to dlatego bo tylko z rapida potrafisz korzystać ?? |
@up : Żal komentować.
Gdzie nie wejdzie się na google to linki do rapidshare zawsze się znajdą, a megaupload czy inne takie są mniej popularne przez co nie opłacalne. Czy jeszcze chcecie się pokłócić ? Rapidshare jest najlepsze i jeśli ktoś próbuje sobie uzbierać punkty na darmowe premium to ma do tego jak najbardziej prawo. |
@autor
ok to masz punkty i ode mnie :D edit: o, jednak nie na rapidzie tylko na chomikuj :o |
fajnie zamiast nihgtmares to knight :)
Ja mam premium konto na rapidzie i nie żałuję :) mam limit 25gb na 5 dni i tak tego na moim łączu 1mb nie wykorzystuję a filmów mogę nawet 10 ściągnąć dziennie, oczywiście w rmvb |
Cytuj:
|
Cytuj:
jest on tam administratorem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |