![]() |
druid vs knight
szukalem na forum i nie znalazlem takiego tematu, wiec zakladam nowy
mam do wyboru: -knight: 20lvl skille 60/60 -druid: 29lvl 28mlvl kasy z 20k+eq poradzcie cos... dodam ze skilowac nie bede, bo mam juz dosc, a co do druida to meczy mnie to waste |
Wybierz coś.
|
Knight
Knight Knight i jeszcze raz Knight to jest tylko i wylacznie moje zdanie ty i tak wybierzesz jak bedzie ci sie podobac! wiedz po co sie pytasz ? :confused:
|
koniec czekania gram knightem dzieki all
|
Zly wybor knight dolem Uuu... !! Knight jest beznadziejny ale druid wypas!
|
FreQok ma racje jednak wybralem druida czemu? bo jak widze 8k exp/1h knightem to mi jest niedobrze, a druidkiem lightowo 17-20k expa/1h na guardach
PS: dostalem ladna zjebke od kumpli za knigha |
Ja ma do wybory :
- Knight 76lvl 82/80 - Druid 59 lvl 59 m-lvl Ale lvl nie jest mi narzie ważny poprostu kto lepszy sie pytam |
Knight najlepszy :miecz:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knight po upie nie zmienil sie specjalnie ;P za to druid ma teraz wypasione czary ja sama gram druidem i jest kozacko :p Od 30 lvl druidem gra to przyjemnosc w 100% :D Polecam druida ;)
|
musisz zdecydować sam..sam zobaczysz,którym charem lepiej będzie Ci sie grało według mnie lepiej byloby Ci grać druidem,bo :
1. Wyższy lvl.. 2.Nowe,dobre czary 3.Łatwiej Ci sie będzie expiło. |
Drutem ci sie bedzie lepiej grac bo wkrutce i tak knightem bedziesz musial skilowac :baby:
|
We współczesnej tibii gracze nie potrafią sami dokonać wyboru... co tu się dzieje?! :o
|
Cytuj:
Powiecie narzekam. U profesji magicznych zmieniło się prawie wszystko. Teraz leczę się ~100 exurą, a exura gran z reda do full hp...mimo tego, many ubywa z sekundy na sekundę. I do tego ten cap... Mając Crown Helmet,Mammoth Fur Cape,Dragon Shield,Scarf,Hailstorm Rod(Nie biorę legsów bo szkoda capa), zarzucam backpack z 7 bp manas,kilkoma rybkami,shovelem i paroma drobiazgami zostaje mi całe 100capa ! Knight w moim przypadku miałby ~700... |
Zal Knight ze skillami 60\60 w dodatku 20 ;] jasne ze wygra knight:cup:
|
knajt jest najlepszy i bez gadania jak masz do wyboru tamten kina a druid to wybierz kina skille nie są aż takie złe a w razie czego można zawsze doskillować.Spytasz dlaczego kina?Proste mam wielu kumpli/kumpele ed ostatnio wybrałem sie na hunt behe kumpeli skończyła sie utamka zaliczyła zgona na 2 strzały oczywiście była w*****ona dlaczego bo przez tydzień padła 3 razy dlaczego bo druid ma mało hp i przy najlepszej okazji combo od byle lepszego potwora =DED! :confused::confused:
|
Moim zdaniem knight ake oczywiscie wybierzesz jak bedziesz chcial.Knight bardzo szybko zbiera kase i ma duzo hp dlatego zuzywa malo potionkow lub uhow oraz ma bardzo duzo capa dlatego nie bedziesz sie zastanawial na co isc najwyzej sie go doskiluje do 70/70 i bedzie gitara.Druidem na maksa sie powoli zbiera kase i ma malo hp co jest duza szansa ze DEAD i malo capa.Sam gram knightem i na wyzszych skillach i lvlu mozna siedziecz nawet 10h.Moja rada BIERZ KNIGHTA!
|
Cytuj:
Omfg... Kolejny noob ktory nie wie ktora profesja jest najlepsza! Druidem nie zbloczysz demca i nie wezmiesz za to loota, wolno bedziesz expil, malo kasy itp. Skonczy sie utamka nie zdazysz hotkeya albo wpisac <<<<DED>>>> Knightem zbloczysz demca, wezmiesz loot, pozatym jest najlepszy i sie nim ladnie expi. Poza tym ma w h*j capa. Najlepsza profesja ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] |
To tak jak by porównywać mc donald do sklepu adidasa...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |