![]() |
Taki level a takie newbie...warto zobaczyć
Nie no normalnie śmiech na sali:D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35482 Fil mojego autorstwa.Byłem na skilowaniu dlatego nic nie mailem xD Komment plz |
Nie chce się wypowiadac kto w tym miejscu jest noobem.
www.wikipedia.pl/ironia |
Nie wyszlo Ci cos :<.
|
co macie na myśli ?
|
cha-cha-cha bardzo simerzny film!1!111!Łan
a jednak nie.// 20:41 Nefairis [13]: i dont speak japanish iksde |
z jak zryte
|
Cytuj:
Widząc jak bierzesz na serio to ich robienie bani smiali sie z Ciebie aw.. |
Tak jak napisal ktos pare up, nie wyszlo Ci cos...
Chciales pokazac jaki Ty madry i elo jestes a oni sobie z Ciebie beke robili :]. Filmu nie polecam bo nic fascynujacego... |
Chodzi o ten 23 lvl ? chyba sobie jaja robisz o.0 film załosny
|
Taki lvl ho ho ho... i taki newbie ojej.
Film sóper warto obeiżeć serjo ! |
Nie no taki potezny lvl ze ja bym w depo gadal na twoim miejscu
|
23:47 Flavis Knight [19]: shakerowales go
rozje***al mnie ten tekst :) co do twórcy filmiku ;) Gz 13 lvl ;) jak długo go wbijałeś? miecha? ja mam 15 level i kozak:evul: |
Wykasuj link zanim więcej forumowiczów Cię wyśmieje 8o .
|
leze xdddddddddddd
|
x[19]- komputer to outfit?
y[23]- nie komputer to player :D Że zabawili sie twoim kosztem to sie zdarza, ale po co się tym chwalić ?^^ |
@autor
chyba czas zaczac odrozniac ironie od niewiedzy :D bo cie tak beda jezdzili czesciej |
Hahaha, przypominają mi się takie akcje jak jeszcze grałem. Aż łezka się w oku kręci. :D
|
Hehe, niezłe:
11:21 Nefairis [13]: film nagrywam 11:21 Flavis Knight [19]: jaki ? 11:21 Dragon hunter of Antica [23]: komedie? |
Cytuj:
|
Ehehe, tu Dragon hunter :P znalazlem ten filmik zaszokowal mnie:P przyznam zianie mialem ale filmik pokazuje tylko kawalek calego "ziania"... nie sadzilem ze on nagra nas i wystawi na forum.tibia.pl ale ja sie nie obrazam :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24. |