Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Shadow Rex (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158845)

Marcin24 27-12-2007 00:06

Shadow Rex

Bez zbędnego owijania w bawełnę. Ostatnio pojawiło się wiele postów, tematów itp. dotyczących Shadow Rexa i wykonanego questa przez niego (tu film). Niestety muszę zmartwić użytkowników i ujawnić smutną prawdę dotyczącą owego filmu. Jest to fake. Tak, wiem, jest to informacja mrożąca krew w żyłach, zdarza się. W związku z tym, drodzy użytkownicy, nie zakładajcie nowych tematów i nie piszcie postów, o tym jak to wielki Shadow Rex zdobył Spike Sworda. Jest to naprawdę bardzo denerwujące. To tyle, mam nadzieje, że przeczyta to chodź trochę ludu forum, i nie będą już się pojawiać wątki Shadow Rexa na tym forum, chyba, że w temacie "Chcesz się z noobów powyśmiewać...". Dziękuje.
P.S. Proponuję przykleić temat, niech zostanie przez jakiś czas widoczny, jak cała sytuacja z Shadow Rexem się uspokoi, można skasować.

Cygan Slejter 27-12-2007 00:13

@topic
a ze ots to prostym dowodem jest to ze duzo ludzi robilo to co on na filmie i kupaaa wyszla ;)

Ghand 27-12-2007 00:17

@up
Z tego, co wiem to to jest kwestia spolszczenia.

Bardziej mnie trapi exp na pomarańczowo po zabiciu maga, mino chodzący na skos oraz "spikesword", zamiast "Spike Sword".

/Ghand

MasterTusk 27-12-2007 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghand (Post 1809096)
@up
Z tego, co wiem to to jest kwestia spolszczenia.

Bardziej mnie trapi exp na pomarańczowo po zabiciu maga, mino chodzący na skos oraz "spikesword", zamiast "Spike Sword".

/Ghand

Co do tego "spikesword", to poniekąd to jest dobrze;)

Spolszczona wersja...w sumie tez moze byc...ale minotaur mag z explo juz nie przejdzie, pomijając błędy na mapce;)

RookeR 27-12-2007 12:53

Popieram Założyciela tematu.
Aha i po co ta dyskujsa czy to fake i co go charakteryzuje?
Żeby nie było wymienie w punktach elementy fake w tym filmie.
1. W mino hell jest Orc (chodzi mi o sam dół MH).
2. Liczne nie dociągniecia typu napisy "spikesword" (zamiast "Spike Sword), Zła animacja po wypiciu Life Fluida, Mino Mag summuje Snake/
3. To że Shadow Rex "mówi" nie oznacza to że jest to fake, to jest poprostu spolszczona tibia. (Podobno jest na konkurencyjnej stronie, ale po co to komu?)

Ps. Jak o czymś zapomniałem prosze o napisanie tego, uwzględnie to w punktach :).

Tocallo 27-12-2007 19:29

@up
n/c

Temat powstał, ale tylko ~jedna dziesiąta super odkrywców zajrzy tutaj zanim napisze swój temat kolejny o Rex'ie... Anyway, o ~10% mniej tych tematów : DD

R.R. 27-12-2007 20:17

To jest OTS nie fake. Mylicie stwierdzenia... Mapa Rookgaard pod Tibię 7.6 prze konwertowana na wyższą wersję, można to stwierdzić po podłożu :) A z resztą. Autor filmu przyznał się, że film został nagrany na OTS :)

Maxpixel 27-12-2007 20:51

@Cygan Slejter >
Wlazłem w ten temat czytam, czytam i jak to dojrzałem to myślałem że nie wyrobie :D

To nie jest DOWÓD!!! Że mówi mówić a nie seys ... To jest Polska Tibia (Spolszczona) U mnie też mówi "Mówi" i co ? Wiadro :P

Marcin24 27-12-2007 22:09

Cytuj:

To nie jest DOWÓD!!! Że mówi mówić a nie seys ... To jest Polska Tibia (Spolszczona) U mnie też mówi "Mówi" i co ? Wiadro :p
Wyżej podali multum innych powodów.

Jacekkkkk 28-12-2007 22:13

Shadow Rex moze i jest noobem ale nie moge z ludzi ktorzy do teraz podniecaja sie filmikiem tlumaczac mi czesto, gesto jak zdobyc Spike sworda. Zreszta niektorzy z was tez zachowuja sie troche dziecinnie piszac po x1000 razy jakim Rex nie jest noobem i ze ten film to fejk.

Dindsuk 28-12-2007 23:01

To moze ja wypowiem sie na ten temat i chociaz moje 2 posty tak 2 posty zostaly skasowane to mimo to wypowiem sie! Wbrew wszystkiemu, wbrew moderatorom, wbrew użytkownikom, w brew sie kopłem! Shadow Rex jak wielu z was uwaza jest noobem. Tak on jest noobem. On jest duzym noobem. Lecz nie dlatego ze potrafi podrapac sie uchem po nosie. Tylko dlatego ze zrobil filmik w ktorym ukazuje jak bardzo jest noobowaty i chcial byc super fajny. Od poczatku ukazania sie tego filmiku z udzialem Shadow Rexa w roli glownej zauwazylem pewne niescislosci. Zalicza sie do tego Shadow Rex mowi, lecz to nie jest jedyny powod. Drugim powodem jest nieprawidlowa mapka a takze czas w ktorym wykonywany jest film. To wlasnie dlatego uwazam ze ten temat powiniem byc przyklejony aby wszyscy, powtarzam wszyscy mogli ujrzec noobowatosc Shadow Rexa.

Gofin 29-12-2007 01:41

Powyższy post jest idiotyczny i bezsensowny.
Bezsensowny z tego powodu, że zawiera znane nam już od dawna udowadnianie, że film to fake.
Idiotyczny z tego powodu, że jego autor określa Shadow Rexa noobem. A uważam że nie zasłużył on na takie miano. Jedyne co zrobił to nakręcił filmik (co z tego że fałszywy) i umieścił go w necie. Każdy może to zrobić i nie jest to przejawem noobostwa. To że następstwem była fala tematów i postów traktujących o tym filmiku to już o SR nie świadczy.

Ravanso 29-12-2007 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1809071)
Bez zbędnego owijania w bawełnę. Ostatnio pojawiło się wiele postów, tematów itp. dotyczących Shadow Rexa i wykonanego questa przez niego (tu film). Niestety muszę zmartwić użytkowników i ujawnić smutną prawdę dotyczącą owego filmu. Jest to fake. Tak, wiem, jest to informacja mrożąca krew w żyłach, zdarza się. W związku z tym, drodzy użytkownicy, nie zakładajcie nowych tematów i nie piszcie postów, o tym jak to wielki Shadow Rex zdobył Spike Sworda. Jest to naprawdę bardzo denerwujące. To tyle, mam nadzieje, że przeczyta to chodź trochę ludu forum, i nie będą już się pojawiać wątki Shadow Rexa na tym forum, chyba, że w temacie "Chcesz się z noobów powyśmiewać...". Dziękuje.
P.S. Proponuję przykleić temat, niech zostanie przez jakiś czas widoczny, jak cała sytuacja z Shadow Rexem się uspokoi, można skasować.

Hehehe smieszny jestes trochę... I po co taki temat? Żaden mod tego nie przyklei.. ehh

Marcin24 29-12-2007 15:43

Cytuj:

Hehehe smieszny jestes trochę... I po co taki temat? Żaden mod tego nie przyklei.. ehh
Dziękuje, że trzymasz ten temat na górze.
Cytuj:

To że następstwem była fala tematów i postów traktujących o tym filmiku to już o SR nie świadczy.
Tym bardziej, że "noobstwem" nie jest teraz ten filmik, a użyszkodnicy, którzy spamują nim po tematach.

MasterTusk 29-12-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1814307)
Tym bardziej, że "noobstwem" nie jest teraz ten filmik, a użyszkodnicy, którzy spamują nim po tematach.

Nie zapominaj o jego ambicjach;)
"Mam nadzieje ze dzieki mnie Rookgaard jest choc troche lepszy..."

Cygan Slejter 29-12-2007 22:14

Trzeba temat do gory dac:D

a tak w ogole to naprawde przegiecie z tym shadow rexem :/ moze pobawimy sie w zawody kto najwieciej na liczy linkow do filmu shadow rexa:D

Dindsuk 30-12-2007 00:57

@up
ja znalazlem ze 3 czy 4 jak cos to podam linki :D
Edit: skasowali moje 2 posty a waszych ile?

Marcin24 31-12-2007 18:34

Cytuj:

"Mam nadzieje ze dzieki mnie Rookgaard jest choc troche lepszy..."
Szkoda, że nie pomyślał o forum.

Scobel 01-01-2008 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1809071)
Bez zbędnego owijania w bawełnę...

Na poczatku robiles duzo tego typu postow i chyba nawet tematu - z glupota o ktorej wszyscy juz wiedza - czytaj - wyjasnilo sie ...

Potem nawet bylo wmiare ... ale ten temat przebija znow podobnie ... ehh ile to on razy na tym pod forum byl wyjasniony a ty nadal dajesz nowe ...

Michoss 05-01-2008 02:28

@up
Może dla tego, że mimo wyjaśniania 8645845925razy ludzie nadal piszą posty "Ej, znalazłem taki filmik on ma spikesworda!!1 <link>"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57.