![]() |
Pewna zabawna histria w hg
Tutaj sobie stoje i kilka bugow mnie otoczylo
http://republika.pl/mikass17/lol.jpg |
lol
Hehe spoko tylko te "kilka" bugów może zrobić lekkom krzywde :p
|
jaa
ja tam chce byc moim sorcem ! gfb i po nich :P ciekawe ile expa :)
|
Ile tego tam bylo:>?? i w jakiem to miejscu :D ??
|
Faynie
Własnie , podał byś miejsce :] A ta przy okazji - mój pierwszy post :evul:
|
Na takom sytuacje jest tylko 1.rozwionzanie:gfb :)
|
na h*j gfb -.-
kazdego nawet z mace bym walil heady ~
|
Czytać nie umiecie? HG'-.-
@Topic Nic na tyle ciekwaego, żeby temat zakładać. |
Na hg w drodze do rotów, należy w pewnym momencie iść cały czas proto i zejść do dziury - tam jest kilka eflów scoutów i dziury z bugami
:] |
Cytuj:
?? taki jestes silny ? wow ja tez tak chce topic: nic ciekawego |
8o wow duzo tych buggow moga zrobic mala kzywde ale nic sie nie stanie bo masz rarytas fire axe
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do ss to moze byc, przynajmniej noobki sie popodniecaja.. :P |
Jak to GFB!!?!?!!?!?!?Na nie to czeba UŁE!!Nie słuszałeś ze z takigo buga to banszi robi?!Jakie jest z ciebie super haj level ze ześ tam zlaz.Ja p***ole jakie psze synek...:P a tak serio to ja bym nawet gfb nie zuzywal tylko wszystko na strzała biore....Po co tracić runki...:)
|
Hehehhee !!!!!!
Kolejny wie co to znaczy kilka !!!!
Wczesniejszy koles napisal kilka a bylo tego w piz** Ten tez kilka bógów !!!!!!! |
Oj wy nie kumacie i tyle: Zlalz tam jak wystapil bug bugow i ten bug ma swoich podwladnych i musial ich zbuggowac(czyt. zabic) wiec zglos tego buga CIP-om B) B)
|
@topic
"kilka' to mało powiedziane;) @up A ty z czego masz podnite??? A, już wiem. Masz podjare z tego, że umiesz ułożyć bezsensowny wierszykB) |
Cytuj:
|
Fajne to, troszke dużo było tych bubów;)
|
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
o ho ho ho ... ale sie usmialem .. grrrrr :D bardzo zabawna historia naprawde.. widze ze chcesz zablysnac na tym zje.... forum i chcesz zeby reszta witala cie z na tibi z wielkim "HAIL" tak ?? ****a po c***a zakladasz taki temat ?? zeby sie nooby posmialy no powiedz czy to nie jest glupie .widze tutaj ze pojawil sie chyba jeden ,moze dwoch normalnych ludzi na tym temacie i opanowly podjare jakie to tam jest expo .. koles tam podnieca sie ze by wpadl sobie swoim sorckiem i by cioral...boze !! chlopie mozesz uzywac chociaz tych gfb ?? za***isty temat.... :tongue:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |