![]() |
Morgaroth,Orshaabal
Ostatnio pojawił sie na tibi Morgaroth. Wielki demon z nieziemska siłą.
Miałem okazje spotkać go kilka razy. Teraz pytanie do was. Ile graczy powinno na niego isc?? A ile na drugiego dobrego demona Orshaabala?? Pozdrawiam. |
Zależy jakie levele. Jeśli 200+ to z 10 na Morgarotha. 5 shooterów, 3 blokerów i 2 UH Makerów :)
|
Ekipa
Chodzi mi o ekipe. Ile sorców, druidów itp
|
Pisze ci xd 5 Sorców/Druidów z sd'kami 3 Knightów i 2 Druidów do leczenia Knightów
|
up: nie wiem, nie mam 200+ lvlu... ale zdaje mi sie... ze to troche malo ;/
|
Jeżeli jesteś h-levelem to wiesz, ale zwykle idą ludzie z najlepszej gildi na serverze (to na Morgarotha)
A Orschaabal jest w łatwo dostepnym miejscu, więc wszyscy z PACCiem idą tam i szpanują potem, że padli na "wielkim bossie" ( na erigu jest czasami pokazane, że z ~250 osób padło na Orschaabalu ) |
Niechodzi o ekipe, a chodzi o zgranie. Na moim serverze gdy padal morgaroth weszlo kilku br, ktorzy m walami odcieli dostep do uhania blokera po czym padl, a morgaroth na red hp niezostal pokonany. Na orshabaala trudno powiedziec przwaznie bije go sporo sobo w polowie low lvl ale wystarczy dobry bloker kilku uherow + shoterow ~180 i wystarczy spokojnie.
|
Nieno jest i Soffcia ^^ dopiero zobaczylem i "jego" wypasiony 267 najcik. Pozdro
|
Tharoo jest też allegro.pl i dużo kasy żeby nie było :) Jak nazarie allegro rządzi
|
Jesli chodzi o morga to radzil bym z nim uwazac bo niejeden pozadny najcik na nim polegl przywoluje duzo demonow i potrawi pojechac z ostrym combo, przy tym sie leeczy i leczy ;p radzil bym wziasc team jak najlepszy sie da. Ludzie tez kombinuja w ten sposob ze trapuja blokera mwallami aby tylko morga mial do niego dostep jak juz na niego idziesz to bierz mighty ringy moze ci zycie ocala ;p
|
@Asash
Wes otrzasnij sie "kolego"...X( |
Cytuj:
to miał byc taki dzołk noworoczny? |
Cytuj:
Kilkakrotnie widziałem ekipe w składzie kilkunastu osób nie potrafiących rozłożyć tego bossa na łopatki. Najważniejsze to mieć dobry pomysł i umiejętność zwinnego miotania magic wallami żeby dobrze trapnąć bossa. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |