![]() |
Masz malo kasy? Chcesz sie zbogadzic? SPRAWDZ SIE!
huheueh no wiec tak ;]
Masz szczescie, a nie masz kasy? ;] Sprobuj ten sposob: http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/35507 ja lootnalem DSM'a na 54 lvl :D od tamtej pory nic nie idzie :D aby kasa za dsm sie skonczyla :D ale przynajmniej pozostaja wspomnienia ;] niestety filmy jak czyscilem ten pokoj na lvl 53 (bo na takim najmniejszym go wyczyscilem, usunely mi sie podczas robienia formata :/ zamiast C sformatowalem D ;D ale to bylem pod wplywem czegos, nvm ;p) zycze milego ogladania ;] nie robcie tego w domu xD pzdR! ;] |
Nie nie chcę się zbogacic.
|
@up
a Ty zawsze piszesz poprawnie? Jak juz mamy sobie bledy wytykac to przed drugim "nie" powinienes postawic przecinek ;] pzdR! ;] |
strasznie nudne o_O
|
Po tytule myslalem ze bedzie pokazny sposob na zarobienie kasy,
jak masz farta to wszedzie sie wzbogacisz. |
1 uwaga z mojej strony.... zła nazwa tematu bo film nic do tego nie wnosi :P jezeli uwazesz ze na 1 dsm mozna sie "zbogacic" :P
@up Banished: until Jan 18 2008, 12:23:58 CET because of account sharing nie ładnie nie ładnie :D |
Ten film jest bez sensu.
Widac, ze nie potrafisz dobrze grac palem. Bijesz po 3 dragi na raz, leczysz sie przy okolo 200hp, czesto jestes w sytuacji, w ktorej drag moze zabic Cie jednym uderzeniem. Twoj sposob na zarabianie nie jest wcale dobry... raz poleci Ci dsm, a potem przez bardzo dlugi czas nic. Na filmie akurat miales dosc duze waste, poniewaz nie potrafisz bic dragow oszczednie. Widzialem na filmie, jak wspominales cos o Banshee Quescie solo... zycze Ci powodzenia. Zrob Film. |
Co to miało byc te twoje tłumaczenie, że masz lagi o kurwa co to miało przedstawiac ???
Ty chciałeś wyjebac Banshee Quest solo o kurwa lol i to na 60 lvlu hahah. Banished: until Jan 18 2008, 12:23:58 CET because of account sharing Teraz wiem dlaczego nie umie grac. |
Kilka pytań do master i pp
1.Kupiłeś postać czy dostałeś? 2. Dlaczego lejesz gsa który cię dogania nieużywając time ringa mimo że masz 2 szt. takowych? 3. Czemu używasz zwykłych mana potion mimo że: a) leczą one około 2-3 raza mniej a niżeli strong mana potion b) sa droższe tylko o 500 gp c) sa tej samej wagi 4. Dlaczego nie leczysz się mając ~200 HP i lejąc draga w ten sposób że ten mógłby spokojnie walnąć ci wave 150~ i fb 80~ ? 5. Dlaczego nazwa twego tematu ściśle jest powiązana z zarabianiem a jego zawartość się nawet z zarabianiem nie widziała? 6. Dlaczego jesteś analfabetą? 7. Jeśli chodzi o zarabianie to wiele więcej byś zarobił gdybyś expał na powierzchni na poh ( ja na twoim lvlu wyciągałem po 0-2 gss w godzinkę i z 5 p armów) 8. Dlaczego lurujesz? 9. Dlaczego leczysz się z exury vita? kosztuje 160 many dodaje 200~ gdy exura gran kosztuje 40 i leczy 100~ ? 10. Ile masz lat? Bo twoja pisownia i zachowanie jest charakterystyczne: a)dla dziecka tibi b)dla dziecka niedorozwiniętego c)dla dziecka mającego max. 10 lat d)dla dziecka bitego przez rodziców lub wykorzystywanego przez WF-istę P.S. Współczuję twojej mamie i tató |
Cytuj:
nie powinno cię obchodzić ile on ma lat bo ty się strasznie nie popisujesz.. myślisz że jesteś najmądrzejszy?. Filmik może być, nie jest tak źle każdy robi co mu się podoba w tej grze, t ring kosztuje i nie warto go marnować na gsa. i smp nie jest droższy o 500 gp ;] |
2up:
Dlaczego się wymądrzasz i krytykujesz innych, skoro sam czegoś nie wiesz? Exura Gran bierze 70 many. |
Cytuj:
|
Kris
Cytuj:
|
@up.
yy sorki ale nie czaję. mógłbyś mi pokazać w którym momencie on obraża jego rodziców?:baby: |
Cytuj:
to by padł przyczyn jest wiele kick/freez/lagg lub z własnej głupoty... ja na poh wbiłem od 31 do 51 na facc.. i miałem dosyć. a po update z royal spearkami t ring mu >chyba< dużo nie pomoże ponieważ teraz zasięg włóczni na ile sięga? 3-4 sqm? bo nie wiem, nie testowałem.. (: pzdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z calego zamieszania zapomnialem skomentowac sam film...
60 rp ornament solo? Tibia jest juz zbyt prosta... jaki 60 rp w czasach tibi 7.6 odwazylby sie zrobic ornamenta solo... chyba zaden... |
Straszne waste jak na twoj lvl poproboj lepiej na powierzchni filmik troche nudny
Budy maximus jak taki master jestes zaprezentuj nam swoj filmik Pozdro Guardia |
Cytuj:
Cytuj:
/\ Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |