![]() |
Pay or I kill you :(
Czesc, witam wszystich
Od wczoraj jestem na mainie (Galana).Podbalo mi sie strasznie.Pelno stworow (bugow,trolii,skeletonow) ktorych nikt nie kradnie. Exp szlo w gore szybciutko, skille tez rosly bardzo ladnie i bylo wszystko pieknie, ogolnie ludzie mili az tu nagle podchodzi koles (Manadaweir czy Mandawier lvl22) tlucze mnie i mowi "pay or i kill you" - ledwno udalo mi sie uciec. Powiedzial ze jesli nie zaplace to bede haunted no wiec jestem haunted. Pozniej jeszcze koles wraz z 2 kumplami kasowal innych a ci im placili. Czy jest jakis sposob zeby chronic sie przed tymi gosciami? Zeby zostawili mnie w spokoju? Prosze pomozcie lub odeslijcie mnie gdzies gdzie znajde pomoc? |
Prawdopodobnie jest to zwykły pker. W żadnym wypadku mu nic nie płac, poprostu zaatakował ciebie jako przypadkową ofiare i istnieje duże prawdopodobieństwo, że nawet nie zapisał twojego nicku. Poprostu nie przejmuj sie.
|
to teraz jak idziesz expić to bierz do backpacka destroy field i UH lub IH.
Na wszystkich światach są takie akcje, a zwłaszcza na nowych. Nie płać, bo przeważnie chcą więcej. Olej to. |
Dzieki. W runy IH i DF zaiwestuje pozniej bo na razie ani mlvl nie ten ani kasy tyle nie mam. Po prostu bede uwazac, unikac kontaktow z postaciami o wyzszych levelach i wiac jakby co :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53. |