![]() |
Polacy pomagajmy sobie!!!!
Ostatnio przeglądałem forum i wpadłem na to:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1808360 Wpadłem wtedy na genialny pomysł!! Może by tak stworzyć grupę ludzi np na każdym świecie 10 ludzi na Rooku i 10 na Mainie! Ci "helperzy" pomagali by właśnie w takich sprawach nie odpłatnie!! Bo przecież my POLACY, POWINNIŚMY TRZYMAĆ SIĘ RAZEM I POMAGAĆ W TAKICH SPRAWACH Osobiście już zgłaszam się na ochotnika na Pytherze!!! Cała sprawa jest do omówienia itp. |
Dobry pomysl ale niepraktyczny. No bo wiekszy % ludzi woli expic niz pomagac innym gracza. Z tego co widze wiele ludzi woli psuc radosc z gry niz pomagac :(.
|
pomoc
No z tym pomaganiem to wychodzi zawsze inaczej. W dzisiejszych czasach jak to kolega wyżej mówi jest inaczej, nikt za free by nic nikomu nie dawał, tym bardziej tracąc czas na zbędne gadanie. Nowi gracze niech po zapoznaniu z instrukcją zaczną grać. Zresztą texty 10 latków aż proszą o ignore X( . Wiadomo trzeba sobie pomagać, ale myślę, że nawet tobie by sie coś takiego znudziło po pierwszym dniu... Pozdrawiam:).
|
Ludzie co się od razu poddajecie? Ja sam kiedyś próbowałem coś takiego i udało mi się to z kilkoma osobami. jakieś 2 na 5 osób daje się przekonać.
|
Pomoc
No to ja jak byłem jeszcze noobkiem też wpadłem na pomysł na zrobienie czegoś w tym stylu. No i założyliśmy firmę z kolegami ( nie pamiętam jak sie nazywała) która pomaga expić, tylko że z racji iż to była firma robiliśmy to za kasę. Tylko 1 durnia znaleźliśmy co zapłacił 80gp. Tak naprawdę to zamiast stać w depo byście się ruszyli EXPIC! :o
|
20 osób na każdym realmie = 1600 ludzi(?) powodzenia B)
|
Ciekawe po co? To napewno nie wypali jak pisali powyżej...
A pozatym 99.9% brazylijczyków i polaków to najgorsze nooby jakie można spotkać we wszystkich grach internetowych... Nawet jakby wypaliło to ja miałbym latać pomagajać 7 lvlkowi zabic "orci spidermanuw"? Wybacz, było dużo takich prób, a to jest nie do zrealizowania. Edit: Sam nawet nigdy po polsku nie rozmawiam żeby nie ściągnąć na siebie masy noobków a jak pisze po ang to nie rozumieją ;) Down: Wiem, że nie musze :p doceniam twoje dobre intencje ale jak chodzi o zdejmowanie ludzi z dachów/wyciąganie z dziur to przykro mi, nie spędzam czasu w takich miejscach, mam lepsze zajęcia ;) |
może rzeczywiście przesadziłem z ilością światów ale powiedzmy że ogarniemy tym programem ok. 5 światów na początek
a poza tym po co 1600??? wystarczy że jedna osoba obejmie 5 światów i będą na zmianę je wertowały (dyżury takie) i już trzeba 5 razy mniej ludzi oczywiście były by mile widziane jakieś napiwki lub coś w tym stylu ale bez zmuszania kogoś do tego.... Na tym forum jest ponad 50tys. użytkowników chyba wśród tych ludzi znajdzie się na początek nawet tych 20 odważnych??? EDIT: Khenar niee oczywiście że nie... na pewno nie musisz ale możesz a poza tym nie pomagalibyśmy w zabijaniu tylko w wyciągnięciu z jakiejś dziury czy w zejściu z dachu bo to najczęstsze powody takich postów;) |
Ok dobra wchodzę w to, ale od razu mówie, że to nie wypali...
Jakby co jestem na Amerze (gram od początku ale mam duży staż w grze). Pozdrawiam. |
możemy coś takiego zorganizować ale jak się zbierze tych 20 odważnych:)
na razie mamy 2 os. Zapraszam!!!!:) |
Powodzenia, 97% Polaków grających w Tibie to prawdziwi Polacy czyli wredni, zazdrośni i niechcący pomóc ludzie następny 1% to prawdziwi Rookerzy a pozostałe 2% to niesamowicie dobrzy gracze z Maina(nie patrząc na lvl itp. po prostu mają to coś) . Powodzenia w szukaniu tych 2%, ale jeśli ci się uda to pełen szacun dla ciebie.
|
Robie to tylko dla tych niedoświadczonych graczy wchodze w to gram na Honerze (tylko prosze bez komentzrzy że honera to noobski świat drogi itp.)
|
Pomysl calkiem fajny ja mogl bym byc chetny. Tylko ze wolal bym udzielac takiej pomocy niedoswiadcznoym gracza, a nie noobą ktorzy zeruja na naszej dobroczynnosci zeby wyskubac tylko jak najwiecej sie da. Gram na rooku staram sie pomagac w miare mozliwosci, checi i czasu, ale jesli chociaz raz odmowie kolesiowi ktoremu bomoglem juz xx razy odrazu zostaje wybluzgany itd... to zniecheca :)
|
Pomysl mi sie podoba:)
osobiscie zglaszam sie na takie cos na Guardi (rook i main) |
Cytuj:
|
Cytuj:
NIEMOŻLIWE |
powiedz mi czemu uważasz że to niemożliwe? Podaj mi kilka powodów.
|
@up i reszta idealistów: nie znacie chyba jeszcze polskich noobów. Jak tylko takiemu pomożesz to się zacznie plax itamsy, bloknij mi draga, cho tu bo zapomniałem to itd. Oni są gorsi niż szarańcza, wiadro bez dna i plagi egipskie. Nie wstydzę się, że jestem Polakiem tak jak ktoś tam up i gadam po polsku bo to mój język i zwisa mi co o mnie inne swe czy br pomyślą, ale prawda jest taka, że "nasze ziomki" to pure khaos i lepiej ich zostawić sobie samym.
|
Polak cię napadnie, polak cię okradne, polak nie popuści.
Kojarzycie te piosenke? Dokładnie mówi jak to będzie wyglądać. |
Poprostu trzeba to wszystko ulozyc, komu pomgac komu nie itp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |