![]() |
Wasze NOCKI..:):)
Piszemy tutaj o naszych nockach.
-Co najczęściej robimy(expienie, skill, mlvl, lootbag)?:) -Gdzie się wybieramy?;) -Do której godziny gramy?:p -Co robimy żeby nie usnąć?B) -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić?:D -Jak radzimy sobie przed atakami starszych?8o |
;o na nocke sie szykujesz ;p?
/on topic lol2 xd najczesciej to ide na pk tak kolo 2-3 nad ranem i pekuje 50-70 knightow dla kasy ;p |
Nocki:p
Teraz to nie, jeszcze jak miałem 50 ek i byłem można tak powiedzieć, że przywiązany do tej gry siedziałem z 20 godzin przy kompie ( z przerwami, przecież trzeba było zejść do kuchni na dół po coś do picia czy do jedzenia). siedziałem do 4 rano przeważnie, na początku było ciężko, ale potem sobie taki nawyk wyrobiłem. Teraz po hacku mam to w du#pie. Pozdrawiam
|
Cytuj:
-Gdzie się wybieramy? - do łóżka, ew na kanape -Do której godziny gramy? - śpimy do rana -Co robimy żeby nie usnąć? - ? -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić? - W łóżku na poduszkach (dla hardkorowców na nightmare ;)) -Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - zamykamy drzwiii...... |
to nie lepiej iść na imprezkę i powyrywać laseczki??B)
|
Nocki
Codziennie chyba nie będziesz chodził na imprezki. Zresztą tak wogóle co do tematu: Szkoda czasu na tibie.
|
Codziennie chyba nie będziesz robił nocek. Zresztą tak w ogóle co do tematu: Szkoda czasu na tibie.:D
|
Zdecydowanie bardziej wole sie wyspac i niz robic nocke w tibii bo szkoda zdrowia :P:P jak to moja mama mowi: "noc jest od spania a nie od grania" :P:P wole sie tego 3mać ;]
|
-Co najczęściej robimy- stoje pod depo
-Gdzie się wybieramy - carlin -Do której godziny gramy - do szusmej -Co robimy żeby nie usnąć - czytamy debilne tematy na forum takie jak ten -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - pod depo -Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - dorastamy |
Cytuj:
Bardzo mi przykro ze ten temat wydaje Ci sie debilny.. :] |
ja.maniacze.w.nocy :P:P a w dzien do laski.........wiem ze powinno byc na odwru:P
|
moja nocka wyglada tak( piatek sobota)
-Co najczęściej robimy- Stoje przy barze -Gdzie się wybieramy - na parkiet co jakis czas -Do której godziny gramy - do poki nie wroce z nowa laska na chate -Co robimy żeby nie usnąć - RED BULL i seta lub kreska -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - nocny klub blisko goracych miejsc typu klatka,rura basen -Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - starszy rozumiem jako faceta z ktorym dana laska przyszla. Obrona - ochorona lub co sie kilka razy zdazylo: ewakuacja na inna impreze WASTE: wejscie, alko(manasy)WAZNE - licząc na lepszy towar nie pij piwa jak menel - od 100 zl ( euro i funt zalezy gdzie i ceny inne) prezerwatywy - 7 zl (jak wyzej POTWORY:P Dziewczyny od 19 roku zycia, do 27 (wyzej nie licze) liczace na nadzianych frajerow, których chcą wycyckac. NIe dac sie najwazniejsze Expic polecam najlepiej na paccu tzn kluby z karta V.I.POutffit - prawie garniak tzn.: spodnie czarne i koszula czarna i buciki czarne. wlosy na zel,ogolony i wypachniony. Bron(czyli na co laski sa wrazliwe) - dobry bajer i kasa. Ogolnie w tibi jak w rl wszystko opiera sie na kasie. POZDRAWIAM I ZYCZE UDANYCH HUNTOWxD @edit BEST LOOT - lesbijki mi sie trafily 22 i 21 lat.zyciowy cel spelniony: przeleciec lesbijki |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Nawet jak chcę zrobić nocke to o 2 odlatuje xd Noc jest od spania, a już napewno nie od gapienia sie przez noc w pixele -.- |
Cytuj:
:D dokladnie to samo mi przez mysl przelecialo (no moze nie o bocie ale o obudzeniu sie) :] |
moze was matka budzi...nie pamietam jak to jest od 10 lat. a co do kosciola w niedziele to nie dla mnie jestem ateista. Co do budzenia sie itd. to zal. dupe sciska autorowi posta ze isntnieje rl swiat i moze byc w nim milo.
|
Szkoda czasu na tibię.
Lepiej się wyspać ^^ |
zdecydowanie lepiej się wyspać a jak już to hunty cało nocne są bardzo opłacalne :]
|
Cytuj:
|
ja sobie siedze przed kompem w nocy zazwyczaj expie - ale w*****a mnie jedno ze w 2/3 nocek jak sobie normalnie biegam legalnie
i expie to zawsze musi mi ekipa brazylijska albo meksykanska PK wbić i takie cos wyglada tak: oni mnie atakują -> ja daje sobie z nimi rade -> wołają h lvl kolege -> uciekam, uciekam, uciekam ... -_- to jest wredne... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |