![]() |
88 RP Lich Hell
Y0 postanowiłem nagrać film z owego miejsca ^_- na końcu filmu wylaczylem rec. bo lagi okropne mnie złapały ;o
http://chomikuj.pl/Aruna/Dokumenty/T...hellby88rp.rec Pozdrowiam cię Damianie :* ;) |
Fajny filmik! o assasinki masz ;d
Ja Ciebie też pozdrawiam Ar3k ;d |
Z ass starami to lajtowo jest :P szkoda ze taki krotki ten filmik :P
A i nastepnym razem wez sobie grzybki (halucynki) xD |
Fuksiarz;d
Ja dzisiaj 24bp strong manasow na tombie i nico;s noble axe,terra madle,mystic turban +rohy To więcej na barbarianach miałem bo też lagi mialem ;d |
@ 2up
wtedy nie miałem grzybków bo się skonczyły ;( Może wrzucę filmik z poi monsters? :) l |
UP.
Dawaj ;d |
Myślałem, że key bo edytowałeś ale jednak nie xd
Oto scan: Scan taken on 28 Dec 2007 19:44:58 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Ikarus Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing @topic Tomby jak to tomby PRAWIE zawsze beznadziejnie ;s |
Chciałbym się o co chodzi w "chomikowaniu"?
@Film To Wy wszyscy tacy bogaci,czy ja taki biedny? fart; ] |
Kurwa :( poszedłem na te nightmare film nagrać bije destroya debug i dead ;[ odrobiłem już ale 50k w plecy:< ;p
Chomikowanie hmm mozesz uploadowaćtam ;p @ 2up ehh @down nie wiem tak jakoś już mam ;) ale na nightmarach itp to mam praktycznie caly czas powyzej 500 |
nom nawet fajny tylko cały czas sie zastanawiałem czemu raz nie napełnisz many i potem tylko rozwalasz a ty co chwile po 1 wlewałeś w siebie ;/
|
daj filmik z tego deda;d na priv
|
Dałbym ci ale gdy ten debug wyskoczył to filmiku nie ma ;o,
@down ^^ mam szybkie ręce do leczenia i manasowania ;D |
Film zajebisty, ale wiesz chyba że igrasz ze śmiercią biegając po lich hellu z 140 many i yellow hp... : |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39. |