![]() |
Wymyślamy nowe miksturki
Jak w temacie.
Nie wiem czy jestem pierwszy z tym pomysłem o miksturach i czy nie powinno być w przedmiotach ale zawsze chciałem poNeostradwoać:P Cytuj:
|
Zamiast wymyślać nowe mikstury, wolałbym, aby była możliwość robienia przez magów tych, które już są. O potiony mi chodzi.
|
hih ^^
Nazwa: Magic Helper
Z czego leci: Można tylko kupić. Cena: 1500 gp szt. Opis miksturki: Wzmacnia siłę magiczną sorca bądż druida o ponad 50 %~ :) |
Nazwa: Cleaner
Z czego leci: z ratów pod Thais cena: -1 gp Opis: kasuje wszystkie głupawe tematy z forum, żeby było co czytać podczas skilowania... |
nazwa:no noob
z czego wylatuje:quest cena:miliard gp opis:usówa wszystkie postacie z brazylii |
Cytuj:
Jak usunie to właśnie nie będzie co czytać, bo większość tematów na forum jest głupich B) |
full hp potion
Dodał bym miksturke dla knighta która dodawała by full hp
|
Mnie by się przydała miksturka odnawiająca soule, bo ciągle mi się kończąX(
|
napoik ktory ziwekszalby skile o 50% na 5min a po tym czasie je oslabial na 20 min
|
Nazwa: My Pk team
Z czego leci: z nieba Cena: 1,20zl LPG Opis miksturki: robi twoj team do pk... 1x knight, 2xsorc, 1xpal, 2xdruid wszyscy po 100lvl nie no a tak naserio to nudiz mi sie xD Nazwa: Utani Potion xD Z czego leci: GS i inne potworki co uzywaja haste xD Cena: tylko u graczy xD Opis miksturki: chodzisz szybciej o 20lvli na 2 minuty xD |
nazwa: HP Plus
Lootuje: only sklep Cena: 1k dzialanie: zwieksza nasze HP o 50% czyli jak np. mamy 400hp topo wypiciu mielibysmy 600hp:] czas dzialania: 2 min |
Nazwa: Mikstura do usuwania glopich tematow takich jak ten
Cena: TOTAL RARE! Opis miksturki: usuwa wszyskie glupie tematy w 1 milisekundzie... achh to by bylo cudowne |
Nazwa: Zel
Z czego leci: Noobkow Cena: za 3gp Opis miksturki: zeluje |
Nazwa: Speed Potion
Z czego leci: Do kupienia w sklepie. Cena: 750 gp. Opis miksturki: Dodaje speed. Działanie typu 'strong haste'. (Przydatne dla FAAC.) |
a ja np bym zrobił Amfe w tibii.
Taki 2 godzinny haste i fast atack, a potem ci pół hp zjeżdza poprostu. |
nazwa: pepsi
z czego leci: przeczytaj skład cena: w hurtowni najtaniej opis miksturki: takie czarne gazowane |
Nazwa : szukaj fluid
Z czego leci: jest jej pełno pod dp w carlin Opis: po wypiciu mikstury człowiek zaczyna myśleć i chętkiej używa opcji "szukaj". Czas działania: na zawsze ahhh.... jak by się takie coś nieraz przydało ^.^ |
Cytuj:
|
Nazwa: summon fludi
lootuje: z summonów. cena: od graczy opis. Resztki po summonie nikomu nie potrzebne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |