![]() |
Competition Rook Morgana !!
Witam wszystkich !
Podobnie jak użyszkodnik tego forum "Pan Kloc" postanowiłem zorganizować konkurs na morganie na wyspie początkującej zwanej Rookgard. ( To nie plagiat , ani nic w tym stylu ) Nagrody : 1 Miejsce - Boh ( na mainie ) 2 Miejsce - 20k ( na mainie ) 3 Miejsce - 10k ( na mainie ) Zadanie 1 będzie podane na forum. A kolejne zadania na gg. Osoby które chcą brać udział w konkursie proszone są o zgłoszenie na gg [ 7598777 , Always invisible ( Zawsze Niewidoczny ) ] Konkurs rospoczyna się po sylwestrze czyli 1 Stycznia o godzienie 15:00 Z poważaniem Terena Whisperwind ... @Down Nie no zawsze możesz dostać katane na rooku :D. I co do zapisów to zmiana opcji .. Zapisujemy sie na forum piszesz nick postaci. Zapisani : 1 - MasterTusk ( Nick na morganie : --- ) 2 - Papa Smerf ( Nick na morganie : --- ) 3 - Linkater ( Nick na morganie : --- ) 4 - Lostwind ( Nick na morganie : --- ) 5 - Darushu ( Nick na morganie : Darashu ) 6 - Bialy Ogon 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - Etc. Odpowiedzi na gg : 7598777 !! Zapomniałem podać Oo Dodam jeszcze tyle że do udziału w konkursie potrzeba 2 lvla. |
Mam pytanko; dlaczego nagrody są na mainie a konkurs odbywa się na rooku(bo np. ktoś to wygra a nie będzie chciał wyjść z rooka to co nagroda przepada, to jakieś idiotele czy co?)
|
Cytuj:
|
Szkoda bo to cos przewaznie dla kogos kto gra na morganie. Bo mi sie akurat nie chce rozpoczynac nowej gry na innym swiecie ,ponieważ juz mam rookstayera i mainstayera na eternii ;)
|
Wchodze w to:p
|
Zgłaszam się
|
Zapisz i mnie.
|
I jeszcze mnie.
|
Jeżeli ktoś zbiera zakłady to obstawiam, że Grievous (Lostwind) wygra :)
|
Ale badziewne nagrody i do tego na mainie ;/ Zarabiając kase na mainie kazdy czlowiek z IQ powyzej 50 jest w stanie uzbierać na bohy w ciagu jednego dnia bez waszej łaski.
Zebyscie nie powiedzieli ze ja pisze tego posta tylko po to by skrytykowac i nic nowego nie wnosze to od razu podam swoja propozycje nagrod: 1 miejsce - 20k na rooku 2 miejsce - 10k na rooku 3 miejsce - 5k na rooku Ja bym chetnie wzial w tym udzial gdyby nagrody byly przyzwoite. I mysle ze wiele osob ma podobne zdanie. |
Po raz pierwszy zgodze sie z piotrkiem. Nie dosc ze trzeba zrobic new postac i zaczynac all od nowa, to jeszcze nagrody dostaje sie na mainie, gdzie kwoty nagrod do zdobycia sa po prostu smiesznie male. jednym slowem - zal. Chciales zrobic cos na sile i ci nie wyszlo..
|
@up
Piszesz to tylko po to żeby się pokazać ? nagrody są może i badziewne ale i zagadki będą łatwe :) , skąd wiesz czy na końcu ostatniego zadania nie będzie specjalnej nagrody ? A są na mainie dlatego że zrobienie 8 lvl jest to kwestia 2h-3h , a do konkursu i tak wystarczy ( 2 lvl żeby wyjść z miasta ) ale widzę że pewne osoby tego nie rozumieją . Jak ci się nie podoba to po prostu sie nie zapisuj a nie piszesz głupie komentarze typu "Zgadzam sie z PIOTRKIEM , jestem fajny i tez sie zgadzam mam 6 latek i używam internetu Netia bo dotąd nie wiem co to znaczy dzieci neo ;/// " |
@Vidmo (przepraszam za lekkie odejście od tematu)
No po prostu żeśmy się uchachali twoim ostrym dowcipem, daj tą katane to zobaczysz gdzie ona wyląduje. |
Cytuj:
Albo nie specjalnie dla Ciebie z teleportuje Demon Helmet na rooka i będziesz sie mógł pochwalić mamie i tacie jak przyjdą na urodziny. Z poważaniem Jasiu |
Cytuj:
Nagrody to tylko element dodatkowy, no ale niektórzy traktują to jako główny cel "przedsięwzięcia"...nie chcesz się bawić to nie, nikt Cię nie zmusza... Idź do kolektury totka, tam decydujesz sam ile obstawiać, i ile możesz wygrać. EDIT: Rohas, zacytuję ponownie: Cytuj:
Cytuj:
|
Ja się zgłaszam: Exame ar'Bow
|
Cytuj:
I niby czym sie chcialem pokazac? Tym, ze przyznalem panu powyzaj, ze sie nim zgadzam? Smieszny jestes dzieciaku .. Cytuj:
Ukryty tekst:
|
[char]Darushu[/char]
Zgłaszam się ;) |
Dobra koniec głupich postów jak ktoś chce to sie zgłasza jak nie to nie a nie pie... o nie spełnionych marzeniach w dzieciństwie ;(
|
to ja się zgłaszam
postaci na razie nie mam ale zrobię ok już mam [char]Bialy Ogon[/char] aha moje gg:10497682 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |