![]() |
Masakryczne lagi !!>.<"
Witam!!
Codziennie w granicach godzin od 17.00-poznych godzin wieczornych mam masakryczne lagi. Przelaczam na directx5 i directx9 ale to nic nie daje. Wylaczam programy typu Ares GG czy Winnamp. Wiecie od czego moga byc takie lagi ?? jesli tak prosilbym o jak najszybsza odpowiedz. Gram na swiecie JULERA-AMERYKANSKI SERVER:/ |
Cytuj:
|
Moze wiecej porad ?? plx plx plx plx plx
|
Załóż postać na niemieckim serwerze i sprawdź czy masz magi. Jeżeli nie masz, to zacznij grać na niemieckich światach.
Zainteresuj też się działem poradniki i tematem "połączenie manualne" czy jakoś tak, a takeże wszystkimi z serii "jak pozbyć się lagów" A jak i to nie pomoże, to już raczej nic nie pomoże. |
A ja ci powiem dlaczego masz lagi.
Ponieważ od 17:00 są tzw "godziny szczytu" i to najprawdopodobniej jest wina twojego neta. Sprawdz czy w innych grach tez masz lagi. |
Jaka masz predkośc neta??
Ja mam 512 , też gram na julerze i nigdy lagów nie mam. Spróbuj w ustawieniach zmienić frame time na 50, powinno pomóc. |
Neta mam 1343mb.
Ok postaram sie polookac w te tematy M.I.K.E jaki masz nick jesli mozan wiedziec to moglibysmy na ten temat poklikac ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |