![]() |
Że tak powiem - WoOoW! Zarąbiiiiiiste ssy!! Dawno wojny nie widziałem ^^
|
Fajne screeny fajnie zerżnięte z tibi de:Pte ue też niczego sobie:P
|
Spoko...Wyrobiste ss-y , kto wygrał?
|
Uu czlowieku jakie to stare screeny. Chyba z przed dwóch tygodni. Sam byłem na tej wojnie i nagrywałem film (byłem na jednym screenie tutaj), więc wiem. Tyle się juz od tamtego czasu wydarzyło, większość Unit sobie red skulle porobiło - zginął Latuz, Johnny Gunsy i kilka innych osobników z Unitu, choć nie zaprzeczę, że Fearless też miało ofiary :( Zapraszam do mojego tematu w dziale "Filmy" - "Wojna Na Titanii." i do tematu Raxxela - "War on Titania" (czy coś takiego xD).
@Viperiusz Wtedy wygrywało Unit, od tamtego czasu gdy te zdjęcia zostały robione to zginęło kilka osób z Unitu, więc Fearless zyskało nowe nadzieje na wygraną i moim zdaniem ta gildia wygra ze Szwedami. Wojna jest w tak zwanych "częściach", wszystko dzieje się różnie. Titania walczy. Pozdrawiam i trzymam z Fearless. Niech Unit nareszcie zobaczy, że to nie oni są tymi najlepszymi! |
Ja gram na Titanii i wszystkich POZDAWIAM!!! i wieże że Fearles wygra a swe może stąd ......... :) Ab zresztą to polskie miasto :)
|
o czlowieku :D oposcilem titanie gram na aldorze aa tu na moim rodzimym servie wopjna w koncu jest :D hmm Nadina niewidze:> on mial duze porachunki ze swe . kilku znajomych kolesi lvl50+ tez wymieklo:> jak bym wiedzial to bym sie przylaczyl,
titania rox :):D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak btw co do tego ma niby Ab??? -.- |
Coz nie gram juz na Titanii, ale calym sercem jestem za Fearless i 3mam kciuki za kumpli tam sie lejacych :) Ssy stare, bo Unit teraz dostaje w dupe i tak ma byc.
|
Wojny wogule sa za***iscte :D
|
HEh ogłądałem filmik z tej wojny który jest gdzieś w necie... Niezła jazda. Kolo był traped a i tak udało mu się zwiać... nice
|
Heh, ja też gram na titanii, a taki spokojny serwerek się wydawał :P Jak dobrze że jestem niezrzeszony w tej sprawie, choć stoję za fearless. Btw. Może to nie sensacja, ale ostatnio przechodziłem sobie obok porachunków tych gildii, dwóch z fearlessów tłukło czołowego unitowca (nicku nie wymienie bo uciekałem tak szybko że nie zapamiętałem, ale nie Vateriel :P) Jak dla 20-lvlowca to przeżycie było przednie... :D
|
wohooh
spox wojna tez bym tak chcial :-)
|
Wydawało sie ze takie sieki to tylko na Teset serwach a tu mila niespodzianka :))...
|
Nawet Latuz i Vazz sie znalezli :P Starzy z najomi z Titani... Stare dobre czasy~
//Kali |
;
hehe, Templerr brat Raxela :D a Raxel meiskza na moim podwórku :D no i Latuz :D ten Drań :Poczy wiście Titania ROX :D Też tam gram :P
|
Wooow Super ss-y!! Mi sie wydawało ze fearlees wygralo :P. Ja tez gram na titani :D
Wymiatacz-knight Ab'dendriel |
gratz gratzpikne zdjecia ja tez nie raz uczesticze wy wojnie :p :P ale musze sie pohwalic ze jok wygralismy ;}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
|
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |