![]() |
Gdzie szybko zarobić? (47 sorc, facc)
Szukam miejsca, wktórym mógłbym NAPRAWDE szybko zarobić 30-40k. Gdzie? Myślałem o mint, ale minosy są dobre przeciwko ogniowi, więc woi i gfb bedą słabe. Co polecacie? Mam 47 lvl i 47 mlvl.
EDIT: Ktora kopalnia najlepiej? Ile gp na godzine? EDIT2: Mam knifa. (calego towera czyscic, czy tylko dolne poziomy?) EDIT3: A w ogóle to kiedyś, z nudów, biłem zwykłe minosy z clerical mace'a i całkiem nieźle szło (mam 19 skilla xd). Mógłbym sobie go zakląć w lód o wtedy spróbować. Oszczędność many. |
Dwarfy guardy - robisz lootbaga i jest cool :) a zeby zmiejszyc waste to stawiasz monka ale wtedy mniej exp
|
mino tower jak masz obsydian k
@edit: cały, może oprócz mino magów. Jak nie masz postmana to zbieraj tylko skórki,kusze i brass army . I tak wyjdziesz na swoje. |
Ludzie, pomóżcie!
|
No poprostu expisz sobie: guardy lub mintwallin, zbierasz do baga itemki, ktore da sie spzredac po czym taskasz do dp (lub wysylasz gdzies, niekoniecznie w skrzynkach po wykonanym postmanie) trudno jest to zrobic na non-pvp ale gdy masz postmana to latwiej, sprzedajesz te itemki i jest kasa.
|
Mintwalin :)
Mino tower nie masz co, za duzo ludzi Pójdz na mint, zobacz czy potrzeba ci mona czy nie :) |
Jeśli chodzi o minotaury, to najlepszym miejscem są chyba ukryte podziemia Foldy/Senji - na samej Senji jest skrzynka pocztowa i nie ma tam zbyt wielu ludzi zwykle, więc nie ma problemu z wysłaniem łupów, musisz tylko pamiętać, aby wcześniej zakupić paczkę. Możesz też spróbować w tych nowych podziemiach z ghoulami.
@down Zgadza się |
up. nowe miejsca z ghulami , to chodzi ci pod mount sternum ? Bo tam jest świetny exp i kasa z stamtąd płynie rzekami ...8o
|
Proponuje Dark Cathedral. Zabijasz bandity, wild warriory, tarantule, ghoule, szkielety. Loota radze ci wysłać na poczcie u Kevina.
|
Cytuj:
Ja expie sobie w kopalniach i malo dzisiaj nie dednolem ale git... mam duzo many wiec jak cos to sie uzdrawiam. mimo ze mi 2 dwarfy guardy 1% daja to i tak tam expie poniewaz sa tez dwarfy soldiery i z nich wypadaja kusze. Czesto chodze z obsidianem na zamek kolo Carlin. Nie dosc ze zbieram mino leathery warte 100 gp 1 sztuka na harmoni, to na dodatek jak sie idzie na szczyt wiezy na huntera to ja mam szczescie i zawsze w kazdym dedzie jakis luk lezy. Wysylam wszystkie luki i kusze jakie mam do thais a z thaisa ide z tym na fibule sprzedac. Za 3 crossbowy i 4 bow jest 1 k :p tylko ze na zamku jest duzo osob wiec czesto tez ide tam.... na minosy gdzie jest Quest Steel Helmet. Z kumplami bo sie boje mino magow. A za skorki najwiecej zarobilem 20 k. Czyli chyba to bylo 200 mino skorek...:cup::cup: |
@Nie zauwazyles ze post wczesniej zostal napisany z pewna ironia ?
Idz na guardy.Zrob lootbaga.Wyslij u Kevina. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Idź do podziemii mount sterrum... Tam nawet jak jest dużo ludzi to wyciągniesz ze 3-4k na godzinę... a jak zrobisz lootbaga to będzie dużo więcej :)
|
Nie wiem czemu, ale mi jakoś na tym tombie pod mt. sternum nigdy dużo kasy się nie udało zarobić. Biłem tam wszystko, a te głupie crypty mają dużo hp, a loota w ogóle nie dają, więc na nich się tylko traci. Chyba żeby bić tylko ghoule, wtedy na pewno by się opłacało.
Byłem na minosach na tej wieży, coś tam zarobiłem. |
Cytuj:
|
up:
Ale ty jestes knightem i nie tracisz tyle mana potionow... (i masz wiecej capa na loot) |
Dwarf Guardy preferowane kopalnia 3 (za mostkiem pierwsza)
Labirynt (bodajże kopalnia 4 bądź 5) Dwarf Hell Robisz lot baga zbierasz kase i jest good;]:):baby: |
Mino na senji :) malooo ludzi i blisko skrzynka :)
|
buahaha zrób sobie postac na rooku i zbieraj z z chikenów pióra:baby::baby::baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |