![]() |
Kasa-Między światami
Chodzi mi o to czy mogę z jednego świata kase z jednego chara na drugiego chara na innym świecie??
|
Tak, znajdujesz kolesia, który ma dwie postacie: jedną na tym świecie, Z którego chcesz przenieść kasę, drugą na tym świecie, DO którego chcesz przenieść kasę.
Dajesz mu te pieniądze na 1-szym świecie a on ci daje tyle samo na 2-gim świecie. Proste? Proste. Myślenie ftw. |
Nie rozumiem mam jedno konto na jednym świecie i jedno konto na innym świecie i chce żeby z jednego konta i świata na drugie konto i świat. Jam mam to zrobić?
@Edit Plx powiedźcie |
Zastosuj tzw World Trade. Czyli np ty dajesz kolesiowi kase na serwerze gdzie masz postac a on tobie na swoim serwerze. Metoda troche ryzykowna ale w sumie jedyna. Innej opcji nie ma. No chyba ze masz duzo kasy to sobie na allegro zamow ;P
|
WT to jedyna metoda, inna była by poprostu bezsensowna, bo pierwszego dnia po powstaniu servera ludzie lataliby z milionami gp na 8lvlach :)
P.S.: Równie dobrze można byłoby przenosić postacie, wyobraźcie sobie, wbijacie w pocie czoła 8 lvl, a przed oczami przelatuje ci po wyjściu ze świątyni MDW :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |