Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Vampire Mascare nonpvp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=159194)

Imm0rtal 28-12-2007 22:58

Vampire Mascare nonpvp

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35561

Fajnie to zrobili :p

Jeśli było, to sorry.

Niepozorny 28-12-2007 23:00

/Signed

byłem tam :)

Jucha Furora 28-12-2007 23:17

Mozna was nazwac jedynie wyzyskiwiczami..
Przeciez jak juz zaplacil mogliscie go puscic; /
Potem opinia o Polakach jest taka jaka jest aw; /

DexteroO 28-12-2007 23:51

@jucha
to napewno nie bylo gorsze, niz to PA na twoim love swiecie 'furora'

@topic
tak fajnie to zrobili, bo my =)
Deduwa _/

Mazur199 28-12-2007 23:59

boze ale ten palek jest glupi, jak mozna placic armorem wiedzac ze zaraz bedzie sie mialo vampy na klacie, mogl uciekac do jakiegos innego rooma zamiast stac i "plx me ish pej" ffs

Paviel 29-12-2007 00:03

hueheheh dobre

@fokus
ty bys dal loga co nie xD?

:**

psyhopatka 29-12-2007 00:15

Ale z nich noby...
Z tych co trapa robili oczywiście, nie mogą zabijać na servach no pvp to sie wyżywają na nopvp robiąc trapy.
Nie dość że koleś zapłacił to padł , rzygam jak na takie coś patrze , a jak zwykle kto to zrobił polaczki...
Według mnie no pvp to świat botterów , noobów i tych co sie uczą grać , oczywiście są wyjątki.
Jak takie z was cwaniaki to idzie na pvp lub enfo i sprujcie takie coś zrobić ;s
Ja na ich miejscu rzucał bym wszystko za siebie a jak już nie to bym zrobił z tych noobków blokerów , ten palek jak by sie postarał to żaden monster do niego nie dochodzi.

PS. HAIL NOOB-PVP

Hestrial 29-12-2007 00:27

Nie wiem czy bardziej mi zal tych idiotow co trapowali czy tego palka z jego 'plz'.

23:25 Zieloq de Druid [38]: KURWA DEDUWAAAAA
23:25 Zieloq de Druid [38]: KARAAAAAAA
23:25 Zieloq de Druid [38]: KURWA

Dziecko Neo???

Paczu 29-12-2007 00:31

i to jest przykład właśnie na to, że jak już nie ma szans ucieczki lepiej paść niż płacić.

Lotress 29-12-2007 00:38

A no Tibia to dla mnie zabawa i sram na to co mysla o Polakach, czy jakies biedne dziecko sika bo umarlo i stracil swoj drogocenny tibijski armor.

Kain_Il 29-12-2007 01:04

omg wam to sie nudzi na tym non-pvp...
Trzeba byc noobami zeby wyzulic "bp - armor - bohy" i jeszcze zabic ;)

ale fainiy iestezcje!!! lobie was

Niepozorny 29-12-2007 09:13

@WiększośćUP.

@Zieloq de Druid - to jest euforia, hshs.

@Psychopatka - mam 135 rp na pvp, ale pvp sucks :(
Imho. Pvp jest gorsze bo z bp sd i assasin starami rozjebiesz 90 elite bez większych problemów, i bez waste :)
na non-pvp jest ta zabawa że trzeba umieć używać bombów, fieldów, m-walli, bo potencjalna ofiara może zwiać, wiem, wiem, na pvp też trzeba umieć obsługiwać te runy, ale one już nie są taką koniecznością...

@Kain_Il

hmm, wiesz, miałem waste, i chciałem troche odrobić, miałem nadzieje że c-legi polecą or something =).

kthxbye

@Edit.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Z.Y.G.A (Post 1813620)
Głupie nooby z no-pvp jestescie żałosni!

Tak, jesteśmy głupimi noobami, ale skoro tak jest, to kim Ty jesteś?
wyzywasz jak 12 latek, wiesz, nie żebym coś miał do dwunastolatków, ale ciężko mi się to czyta...

"jestescie żałosni!"

have a nice day, pvp mastahu.

Z.Y.G.A 29-12-2007 10:13

Głupie nooby z no-pvp jestescie żałosni!

DexteroO 29-12-2007 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hestrial (Post 1813322)
Nie wiem czy bardziej mi zal tych idiotow co trapowali czy tego palka z jego 'plz'.

23:25 Zieloq de Druid [38]: KURWA DEDUWAAAAA
23:25 Zieloq de Druid [38]: KARAAAAAAA
23:25 Zieloq de Druid [38]: KURWA

Dziecko Neo???

yesh ofkorsh aj em dziecko neo (wkoncu lezy na biurku modem neostrady xD) a po drugie cieszylem sie, bo to byla pierwsza udana akcja od kilku dni ;S

jak to ktos kiedys powiedzial
jestes kozak ubic 90 ek'iem 50 rp na pvp? zrob to samo na non-pvp =)

btw.
i nie mowcie mi, ze jestem 'noobem' badz 'ciota' z non-pvp bo na pvp mialem 52 palka, aktualnie 60+ rp'ka...

Sir_Piapi 29-12-2007 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imm0rtal (Post 1813139)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35561

Fajnie to zrobili :p

Jeśli było, to sorry.

Miło ze chociaz ty sie jarasz, ja juz nie bede komentowac wszystkich co wypowiadali sie up powiem tlyko jedno
kazdy bawi sie w ta gre inaczej jedni expia jak pojebani a drudzy zabijaja w taki oto sposob, kazdy lubi inaczej
mi nikt nie wmowi ze ja lubie niebieski skoro ja lubie czarny
deduwa_/

psyhopatka 29-12-2007 12:24

Jak takie z was cwaniaki to dajcie filmik jak zabijacie na pvp 80 knighta z samych ass starów i sdków.
A nie pierdolicie bez sensu.

Budy_Maximus 29-12-2007 13:23

Taka prawda właśnie ze na non-pvp najwięcej noobów (nieobrażając trapujących i porządnych graczy posiadających umiejętności) bo większość graczy na takich światach bije lvl do 100 na cave botach i z tego względu są idiotami niepotrafiącymi nic zrobić a na pvp i e-pvp jest zawsze adrenalinka i gracz bijąc 100 lvl nauczy się tego i owego w przeciwieństwie do boterów. Można botować ale niemieć później pretensji że cie trapną a ty nie wiesz co zrobić. Przecież ten palek niepotrzebnie tam nawet wchodził a po za tym śmieci z bot traperów mógł przesuwac w swoją strone a nie za nich ...albo uciec tam w dół i vampy lurowane by znikały ;(;(;(

Leon666 29-12-2007 13:51

Mimo, że nie jestem za zabijaniem ;D to ten sposób mi się spodobał. Fajnie wszystko zoorganizowane, zgrane.

@Prawie wszyscy up

To, że grupa ludzi zabiła 2 playerów nie oznacza, że musicie ich wyzywać od noobów itp. To jest poprostu śmieszne... zazdrościcie, że oni umieją zabić na non-pvp i tyle... idźcie lepiej zabijajcie się 20 lvlowcami na pvp... -.-

poreda 29-12-2007 14:08

Żal film, koleś zapłacił BOH, B ROBE i BP a wy takie akcje od*******acie, jesteście niedoceniani w RL? Czegoś wam brakuje? Nie rozumiem tego.

Tuhamiid 29-12-2007 14:12

Hehe...mimo ze nie gram juz tibie ze hoho...to gralem wsumie na non-pvp i takie akcje to wlasnie z nudów ludzie robia, nie mozna wiecznie expic i expic..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51.