![]() |
192 ek escaping 60 + peoples on OB
http://data.fuskbugg.se/skalman01/avoriandedede.rec - filmik z tibia.de
nieźle tych kolesi zrobił w bambuko ofc te noob chary powalają na ziemię |
Łał, trzeba przyznac ze koles wie co robi ;).
Jeden z ciekawszych filmow w tym miesiacu. |
Film fajny, facet wykazał się spokojem i opanowaniem.:P
PS. Lepiej zapodaj to na "bardziej popularny" host, bo zaraz Cię zbesztają, że jesteś dzieckiem neo i pr0 haxorem :) Pozdrawiam. |
@up dzięki za rade no opanowany był nieźle
|
Ładne pvp tego pana, najpierw przy veno rozjebali kilku wrogów następnie uciekli ;] takie akcje partyzanckie są faaaaaaaaaaaaajne
|
12:36 Beratruss [13]: TWOJ STARY TO ORC
xD! Fajny film, wartka akcja ;d zrobił ich jak dzieci |
I tak przegrali 15:4 :D
|
Według mnie to on nawet troche znoobił, bo mógł dać log w 30 minucie jak już było po walce. Gdyby nie szczescie, ze Polacy go nawet nie zauwazyli jak wyszedl z demony <lol> to by padl. Nie rozumiem jak mogli tak nieumiejetnie blokowac to wyjscie ....
|
Jak tak latał koło tego tp na demonie to tak mówię sobie aby nie wchodził w niego bo na pewno czekają na niego tam i to sporą ilością ludzi xD i wlazł xD i zobaczyłem cały ekran ludzików ... xD a mimo to nie padł :P polecam oglądnąć film :P Genialny acz kol wiek nie ma co się dziwić jakie tam było zamieszanie ... ciężko by go zauważyć :)
|
rotfl. gratz dla tych gości co go nie zauważyli jak przebiegł koło nich i uciekł lmao
|
Bylo.http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=159215
Film bardzo ciekawy. |
Zobacz czy już było zanim robisz nowy temat.
Co do filmu to n/c (Hail Polacy_/) |
Zarąbisty filmik :) Jeden z lepszych jaki kiedykolwiek widziałem :) Zarąbiaście im ziomuś nawiał :) Hehe co za pały z tamtych 60 typa. Wyszedł sobie z nory bez problemu 8o8o8o
Wielkie GZ dla tego EK :D |
Widać, że koleś umie grać w Tibię. Uciekał znakomicie, dlatego też nie padł. Ale to wyjście z Demony.. xD Genialne. :D
|
17:18 Draqios Druid [14]: BLOCZYC TYCH JEBANYCH SZWEDOW
Żal mi takich polskich noobów. Taki 14 lvl wyskoczy i myśli,że jest bogiem. |
Aueheuhe co za cepy
|
btw przypomina mi się jedna taka akcja na danoobi jak belth uciekł polackom z demony w podobny sposób tyle że tam źle sie ustawili i jak wyszedł z tp to na kolesiu i sobie pobiegł jak gdyby nigdy nic
|
18:32 Beratruss [13]: TWOJ STARY TO ORC
:D Najlepsza końcówka jak ucieka. :D |
Ja bym to nazwal inaczej niz dobre pvp. Poprostu mial szczescie, ze trafil na polaczków
|
Zamieszanie bylo. Pirate Cutthroats chcial bym Cie zobaczyc jak Ty uciekasz swoim super charem przed tymi 60 typa:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |