![]() |
70-71 Rookslayer + showing jego zyski :D
Filmik przed stawia awans z levelu 70 na 71 na rooku ;]
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/35558 P.S chyba zaczynam grac na rooku :D |
rookslayer? a co to jest?
Ekhem, 44h staminy..pracowite święta:) A zresztą...kto który rookstayer nie boci? Znaczna większość boci..albo ma AMBICJE haha[; spoil: Ukryty tekst:
|
Showing jego zyski?
|
Taa mnie tylko ciekawi ile godzin botowales zeby miec tyle kasy ^^
|
Cytuj:
Jak to rook, nuuuuuudaaaaaaa |
No i co z tego że ma tyle kaski jak nic nie kupi sensownego :))
taki offtop ;p Pewnie było tak : " Dziś wigilia jak będe expił dziś na bocie to cały rok tak będzie !!!11. " xD |
up@
POmyliles Wigilie z sylwestrem :P Nuda ale kaske ma. Można przelac kase z rooka na maina ale chyba z maina na rooka nie ? |
@up. nie bądź taki mądry bo nie można przelewać ani w tą, ani w tą.
Ps. Kup se slóóóówńik |
Cytuj:
|
Heheheh najbardziej chamskie by było jakby ktoś teraz go hacknął i wyszedł na maina xDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down stary, ja od dwóch lat to samo im mówię, uważaj bo tutaj za posiadanie własnego zdania można dostać kose od gangu ryby xerdena i poredy co lubi sie onanizować przy postaciach z tibii. |
Czy naprawdę trudno jest napisać tytuł normalnie po polsku, tylko trzeba robić językową mieszankę w stylu nastolatek czytających "bravo girl"?
@film Ja na 90 msie mam 20k w banku... -.- Gratulacje dla gościa za wytrwałość w zbieraniu "loota". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Myslacy czlowiek by sie domyslil ze on ma tyle kasy poniewaz nie ma na co wydawac na rooku pieniedzy ^^ (jak juz to na lf'y)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:11. |