![]() |
CZy zablokuje DL ?
CZy dałbym rade zablokować DL . Moj lvl to 40 Pal ?:baby::baby:
|
Ale gdzie chcesz go zablokować? I jak długo?
-.-'' 40 pal ma 505 HP więc zbyt długo to ty byś go nie ZBLOKOWAŁ. |
Ja mam 550HP i daje radę spokojnie : P.
Jeżeli nie jesteś nubem, to dasz rade. Czyli nie dasz. |
wedlug mnie to raczej knight jest od blokowania:)
|
Cytuj:
|
Takie pytania są dobijające.
Matko... weź 10 bp HP/MP i idź sprawdzić. Na forum nie można dokładnie odpowiedzieć na takie pytania. Albo dasz radę albo nie.. nie wiadomo, jak będziesz unikał ognia Dl'a. Wszystko zależy od Ciebie. ;] ja aczkolwiek myśle, że dałbyś radę bo już nie raz widziałem jak mniejsze lvl blokowały.. ;) |
Cytuj:
hahahaha topic: ja mam 580hp i daje rade. ty masz 500 wiec mysle ze tez sobiwe poradzisz. |
Cytuj:
|
Jasne ze zblokujesz... hmmm 10 SSA i nie pojdzie cie nawet 2 HP. ;p
a tak na powaznie to zbloczyc zbloczysz ale z oplacalnascia gorzej. a i nie strzelaj sobie z tych ice hmm bo sobie zblokujesz leczenie, chyba ze to sie zmienilo po up dokladnie nie wiem, przed upem sie blokowalo. |
A drut?
Witam! A propos dl i mojego druta. Czy moim druidem zabije dl?
Elder druid: 44lvl, 50mlvl^^. Z runek Icycle wale mniej wiecej 230~ Czy w ogóle jest jakaś szansa? |
Cytuj:
SSA chroni od ataków fizycznych mistrzu... @autor Zbloczysz =) |
Dzisiaj bylem moim drutem na DL i bilem z tej lodowej rozgi + ice wave.
Zabraklo troche many ale zostawilem go na red wiec Ty na luzie dasz mu rade. Powodzenia ! |
@ Sir szofer
Dl z lapy moze pociagnac ponad 100hp mistrzu... Pozatym byla to ironia. @Topic Bylem dzisiaj na dl'u solo palkiem na 35lvl (tam gdzie nagitana) Na utamce oczywiscie :) Poszlo ~~50 mana potion, ale dl padl 2100 expa do przodu xD Więc nie pytaj czy zbloczysz tylko ile ci manay/health potion pojdzie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13. |