![]() |
Dragon
Zamierzam wybrać się na dragona. Więc myślałem że zrobię tak. Zejdę na
duł i przywołam DS potem wejdę na górę i kiedy Draq zajmie sie Ds zejdę i zacznę atakować z HMM. Ale nurtuje mnie jedno pytanie czy mam mu też walić z różdżki? Bo jeżeli tak to jest to ryzykowne, bo 4 ma tylko 1 kratke zasięgu a 5 jest ogniowa. Prosze o odp. |
4 ma po upie 3 kratki zasięgu wiec nie ma co sie bać. Dasz sobie rade spokojnie. Zsummonuj 2 ds jak chcesz dłużej posiedzieć i kup parę ihów żeby je leczyć. No i hmm na dobicie i jak będziesz go gonił to nie idź za nim bo potrafi pierdnąć za 250.
|
Bij z różdżki ale tak czy inaczej stracisz dużo mf,czasu i kasy bo to nie opłacalne jeśli się wybierasz na 1 draga! Zrób/kup uh/ih i lecz DSy :)
|
@Donpeyot
Za 250hp to moze walnac z wave dl a nie zwykly drag, no chyba ze zrobi combo gfb+wave ale to juz co innego. Drag z wave to 160 gdzies najwyzej. |
Po upie już comba nie walnie ;]
Możesz spokojnie expić 2 dsy i na długo ci starczą :D Ja tak drutem expie teraz 28 lvl 2 dsy i z exevo frigo hur wale draga, to lodowe więc bije w niego 70-90, pada szybciutko. Mf prawie wogóle nie tracę, na początku tylko jak zrobie jednego to pije żeby next zrobić i lece bić ;] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |