![]() |
Lurowanie
O co dokładie chodzi z tym lurowaniem potworków be wiem o tym mało, niech ktoś tu plz napisze dokładnie co i jak :]
|
Potwory luruja zwykle high levele...np. gs'a do ab'dendriel...oznacza to ze podchodzi do potwora na odleglosc taka aby ten go zauwazyl i idze w kierunku w ktorym chce go zostawic...tam schodzi mietro nizej/wyzej i czeka az jakis low lvl podejdzie...czasem luruja potwory do miasta aby te zabijaly low lvl...a taki ruler (czlowiek ktory luruje) zbiera lup i uh'uje potwora...jest to bardzo denerwujace...ale napewno kilku rulerow juz zginelo przez to ze np. gs do nich zbyt blisko podszedl...
|
Cipowie coraz czesciej staraja sie uniemozliwci lurowania potworow np do Thais poprzez powstawienie mostu.
|
Ale lurowanie moze dobić człowieka :) Już nie raz spotkałem silne potwory w niewłasciwych miejscach, np. dziś w podziemiach zamku elvenbone, gdzie są wariory, dwarfy, minosy, spotkałem Zerka :| i nogi w zapas... ale nie tylko to... GSy sa najczęsciej lurowane już widziałem GSa szwendającego się po AB :):):) Ale to są śmieszne rzeczy..:) Szkoda, ze dragonów nie lurują, albo demonów :D:D:D:D
|
Hukeram. Po pierwsze lurer, a nie ruler (tak mi sie zdaje :P ) Po drugie czemu high lvle? Zazwyczaj sa to juz tak poniszczeni pk, ze nie maja czym zabijac, to mysla sobie - wezme GSa pod dwarf bridge podciagne to bedzie zabawa.
|
Ten kto luruje potworki wcale nie musi byc PK !
np. czesto chodze z qmplem na Dragony, zajmuje dobre miejsce, zeby mnie nie dziabnol i czekam, az on go "zluruje". Smoczek goni jego, a ja biegne z nim i po doopsku go bije. Co do Zlurowanych potworkow w miastach. To tutaj bezkonkurencyjne jest Carlin: - Berserker - GS - Cyc No z innych mocnych to nie pamietam :-) Ogolnie lurowanie, to wabienie potworka |
Cytuj:
A co do rulera/lurera to nie wiem...napisalem jak myslalem :] |
najblizej gs i cyce maja do thais, zalezy jeszzce jaka miejscowka. ale thais to jest Sodoma i Gomora Tibi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
z tego co piszecie lurowanie odwoluje sie tylko do miasta ...
pozatym luruja czesto low lvlowcy, ktorzy nie potrafia zabic stworka (np. na pohu.. biegnie low lvl patrzy ork berserker / lider / gs .. co robia ? wrotki do swiatyni kolo pohu :D... a wtedy potworeq sobie stoi przed swiatynia :D czy tez luruja pod dziure / drabine / dolek czy kij wie co jeszcze, schodzisz a tam full potworow 8) |
Czesto do thais cyklopy luruja :D
|
A ja widzialem jak ktos zlurowal z orc fortess do amazon campu orca lidera, a kiedy indziej przez przypadek znalazl sie tam smoczek:)
Naszczescie ja tam bylem i jeden ziomek knajt co zblokowal draga i bylo po wszystkim, ale i tak zginelo kilka low-lvlowcow:( Lurerzy sux |
A mnie wkurza jak kolesie gs'y targaja do carlinu!!!Wracam z Poh do miasta z 7000 gp i ide t na platinow zamienic a tu kurde wylazi niewiadomo z kad gs i biegnie za mna !!!(Uciekłem do kanałow) :P
Ale co z innymi ?Wchodza na Maina z Rookgardu a tu gs sobie pochalmansia 8o |
Ja od zlurowanego GSa na moście drwafów zginąłem. Ide z kazo do Veno przez most, patrze a tam kupa luda, a na dole GS. Jakiś kolo 45lev czy coś koło tego zszedł na dół i GS go zaczął gonić. Myśle sobie spoko, kolo zabije GSa a ja spokojnie przejde. Niestety się pomyliłem. GS mnie zaatakował a kolo biegł za nim i krzyczał "lol".
|
Pod koniec wakacja na Liberze do Carlin zlurowano kilka slimów które ię klonować zaczęły, akby tego było mało dorzucili smoka i GS..... Była maszakra
|
lurowanie fajnia rzecz pamientam jak ktos zlurowal monka do carlin ale byla rozruba powinni zostawic lurowanie w spokoju jest na co popatrzeac:D chociarz jak kogos stworek zabije....
wiem 8) ppowinni lurowac kolo swiontyni zeby ludzie zabici mieli na co popatrzec PS:ale zem wymyslil co :] |
ja szczerze potepiam lurowanie :D tacy niskopoziomowcy ida sobie np z thais do carlin a tu gs -_- i nastepny dead zaliczonycisza
|
Cytuj:
|
Zerk na foldzie?? jakim cudem?? gdzie tam są zerki??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |