![]() |
Pandoria WAR !
Jak w tytule. Trup sciele się gęsto...nawet bardzo :) Masa bardzo dobrej walki z Pandorii tutaj: ;)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35587 Szkoda, że autor filmu po pięknej walce padł, ale co tam :) :D:D |
Ku#@a zasilacz mi ostatnio pada, nie wytrzymuje tibi. Mógłbyś spisać fragi, bo film mogę obejrzeć max z 5 minut. -.-
@down Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... xd @Oini Dzięki dobry człowieku! |
Cytuj:
|
War jak każdy... nie ma nawet co mówić kto chce policzyć ile plamek krwi sie przelało ? hauhauhuahhau i tak aurea battle są najlepsze
|
Zwykle przed zrobieniem tematu sie sprawdza czy już takowego niema.
Jeśli chodzi o fragi to padli: Heat: Corio, Hertics, Zbigniew Biznesmen, Golenz, Algon Darin, Iniby Aritocats: Maximilianes, Zikk, Erimox, Traxton i kilku supporterów(Painfull'Predator, Uzg) Miałem nadzieje, że Vinerus padnie no ale cuż jak to sie mowi nadzieja matką głupich ;D |
Cytuj:
Edit: 20 minuta ;D |
Cytuj:
|
05:19 Tyre Mall [9]: chaos
dobre słowa określające ten filmik :] |
Cytuj:
|
Ale jak oni tam pisali jeszcze, że pl miało "100000 noobcharów" to jaki problem był w trapnięciu i zabiciu na combo nawet 210 lvla? A pozatym był tylko jeden 214 Thaldus, reszta to 150-170 u Polaków też był 1 dwusetny o ile pamiętam i sporo 150.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Character Deaths Dec 31 2007, 00:32:18 CET Died at Level 113 by a frost dragon |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Demioh Nie wiem, nie wiem, jak patrzyłem na swe to ich była garstka i tam było chyba z 10 osób, nooby jak nooby każdego zbloczą :P A co do tego, że zabijali 80msów to trzeba było ich tam nie wystawiać do walki... frag to frag. |
mnie zastanawia jedno mianowicie co sie stało z typem o nicku Depry 183 knight dzieje sie to w 18 minucie filmu nagle znikł gdy byl pod solidnym obstrzalem a bana nie wbil bo nawet white skulla nie mial ;d czyz by mu net padł a kumple z gildji go wyuhali i stal tam 2 min ?
|
Cytuj:
Tu byl wlasnie problem ze mial kicka i to spowodowało ze musielismy przestac atakowac i zaczac sie bronic :s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |