Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jakie wyposażenie dla knight na 10 i 11 lvl?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=159321)

Minidan 29-12-2007 19:55

Jakie wyposażenie dla knight na 10 i 11 lvl??

mam pytanie. Jakie wyp. dla knight na 10 i 11 lvl pliska powiedzcie. a takze moglibyście podać przybliżoną cene na serweże Nerana?? jestem w Thais pliska o pomoc[CHAR]Adrianik of Nerana[/CHAR]:]B)

Kherbi 29-12-2007 19:58

Na Nerenie nie gram ale moge ci pomóc.

Itemy dla knighta na 10lvl i 11lvl :

plate armor , plate legs (moga byc brass legi) , dwarven shield , steel helmet, leathers boots :)

Minidan 29-12-2007 20:03

dzięki a ile mogą kosztowac p. legi??:([MONSTER]Cyklop[/MONSTER] [SPELL]Posion Filed[/SPELL]

swiniaQq 30-12-2007 00:05

300-600 gp

Fazior 30-12-2007 00:08

jak by mi sie przypomniał account number albo e-mail to bym Ci dal k secika ;] podaj nick jak sie przypomni to ci dam ;] i dragonke ;]

Minidan 30-12-2007 13:52

Mój nic to [CHAR]Adrianik of Nerana[/CHAR] albo moja druidka [CHAR]Mikap Hood[/CHAR]:)

Okruny 30-12-2007 20:23

Jesli niejestes noobem powinienes miec takie EQ

jesli niejestes noobem u umiesz grac powinnienes miec akie EQ ...>>>>>>>>Noble armorbrassplate knight legi crown helmet i dragon shield moze byc serpent ale thohandet sword maxymalnie fire jak cchesz
:cup:

Okruny 30-12-2007 20:26

Ja ma takie eq na 44 druidem

ja mam crown legs helmet mpa bohy:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:: cup: Aol czy jakos tak ruszczke ostatnio

Mumin121 30-12-2007 20:36

@up

Ale to nas naprawdę nie obchodzi ;).

Spoilerek 30-12-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Okruny (Post 1817141)
jesli niejestes noobem u umiesz grac powinnienes miec akie EQ ...>>>>>>>>Noble armorbrassplate knight legi crown helmet i dragon shield moze byc serpent ale thohandet sword maxymalnie fire jak cchesz

a może frytki do tego?

p-set w zupełności wystarczy

Minidan 30-12-2007 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Okruny (Post 1817141)

Lol fire sword jest od 20 lvl hyba a ja mam 11 a tamto eq wiesz ile jest warte i nie mam tyle cap żeby go uniesc ty jestes noob jezeli kazal bys komus go zalozyc dobre eq ale bardzo drogie i ciezkie to jest wielki minus X(

Kileros fire'son 30-12-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Minidan (Post 1817425)
Lol fire sword jest od 20 lvl hyba a ja mam 11 a tamto eq wiesz ile jest warte i nie mam tyle cap żeby go uniesc ty jestes noob jezeli kazal bys komus go zalozyc dobre eq ale bardzo drogie i ciezkie to jest wielki minus X(

Dla knighta nie liczy sie cap :) Tylko arm, def, atk :)
A tak w ogóle to p secik :)

Minidan 31-12-2007 10:12

Macie racje ale to tyle wazy ze nie moge udzwignac innych zeczy ale tez to zajebiaszczo dozo kosztuje pozdro Adi$B)B) Kto Gra na Neranie niech tu pisze zrobimy taki ogulny temat ;p pozdro

Minidan 31-12-2007 15:47

moje eq ocencie czy dobre Noble Armor, plate legs, dark helmet, beholder shield, serpent sword B)
Powiedzcie dobre czy cos jeszce kupywac albo cos Pozdro ADi$:cup:

Minidan 31-12-2007 15:49

zmiana na 12 i 13 lvl

bo prawie mam 12 lvl:cup:

shoq 31-12-2007 16:05

Wyśmienite.

Coach 31-12-2007 16:25

Widzę że niektórzy muszą się nauczyć sztuki edytowania postów B)
topic. jakie eq ? Jak najlepsze oczywiście :D Czemu nie mogłoby być : Blue Robe , Crown Legs, Crown Helmet , Bohy , Vampirka i Serpent albo Spike Sword 8o

Khenar 31-12-2007 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Minidan (Post 1818118)
Macie racje ale to tyle wazy ze nie moge udzwignac innych zeczy ale tez to zajebiaszczo dozo kosztuje pozdro Adi$B)B) Kto Gra na Neranie niech tu pisze zrobimy taki ogulny temat ;p pozdro

Nie zrobimy takiego "ogulnego" tematu ;)

Andrew 31-12-2007 16:37

Dla knighta ważne jest def i atak, więc eq jest bardzo ważne. Knight ma mało czarów, a na małym lvl niewiele run mu trzeba. Twoim priorytetem jest kupienie czarów exura i exana pox, kup jeżeli jeszcze nie masz, a resztę kasy inwestuj w life fluidy (bez szaleństw, to tylko na wszelki wypadek), a za resztę kasy eq, co teraz nosisz to i tak większego znaczenia nie ma, byle trochę chroniło (plate set najlepszy), na 20 lvl gdy zrobisz desert questa powinieneś kupić knight set, warrior/crusader helmet, przynajmniej becho shield. A potem tylko stopniowo zamieniasz eq na lepsze, jak masz kasę.

Favnir 01-01-2008 02:54

Ja bym Ci polecił gustowną czapeczkę. Nie wiem, ile kosztuje na Neranie, ale na świecie zwanym "Ziemią" na ryneczku można taką kupic za jedyne 4.99. Poza tym to polecam Ci koszulkę w kratę, która też jest bardzo tania, bo jedyne 7.99 za sztukę. Polecam Ci te różowe, oraz w czerwone grochy, bo panienki na nie lecą. Teraz czas na spodnie. Najlepiej jakieś do kostek i żeby tkylo nie były czarne, ciemno cielone, albo granatowe, bo to męskie kolory. Najlepiej żółte ortaliony, które kupisz w lumpeksie za ok. 2.99-9.99+ VAT. Tutaj cena zależy bardziej od wagi niż od stylu ale i to dobre, jak na nadmiar kaski nie narzekasz. Ja to bym Ci jeszcze polecił sandałki z CCC za 19.99 ale nie wiem, czy Cie na nie stać, więc polecam uniwersalne gumofilce, które będą służły Tobie i Twojej rodzinie jeszcze przez długie lata. Można je zdobyć nawet za 1.99 (sztuka) w Biedronce, gdzie wszystko łącznie z pięknym krawatem w motylki, który jest w oszałamiającej cenie 0.49zł.

Mam nadzieję, że od dzisiaj będziesz wiedział jak się tanio ubrać, czyli w co inwestować.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:10.