![]() |
M-LvL u sorca.
Witam!! Prosilbym o nie pisanie glupich postow typu.
- Czy to jest temat aby sie pochwalic swoim m lvlem ?? ODP otoz nie mam problem i niewiem co zrobic. Ok przejdzmy do rzeczy. Mam 24 lvl i 56% do 29 m lvl i moje pytanie brzmi. Czy jeszcze potrenic m lvl czy isc expic ??. MAm ten dylemat poniewaz niechce zanizyc m lvla w stosunku do lvl-a. Z góry thx za odpowiedzi. Prosze o wyrozumialosc HAPPY NEW YEAR>!!:D |
hmm..
Moim zdaniem..dobij śmiało 30 magic level i idź expić, wiem gdyź sam popełniłem błąd expiąc na niskim levlu a nie treniąc magic ;/ Have Fun :)
|
More plx plx ;p
|
Treń mlvl bo jak nie to będzie tragedia!!!
Będziesz miał duży lvl a mały mlvl! Wtedy to jest naprawdę kiepsko. Dużo problemów z tego wynika. Rozumiem, że kiedyś można było mieć problem tego typu: Czy podszkolić jeszcze mlvl zanim zaczne expić runami? Ale teraz i tak jedziesz na różdżkach albo visie(i wszelkich jego odmianach). |
@up: hity z visa też zależą od mlvl. Poza tym runy wracają do łask.A jeszcze po letnim upie ma duży wpływ na hity. Mlvl niby głupota trenować, ale fajnie mieć w miarę wysoki. Ja ci radzę dopóki się da nie dać wyprzedzić levelowi mlevela (gdzieś tak do 45 lvl), zostanie ci potem dużo run na hunty czy sprzedaż.
|
Jeśli masz konto FACC to nie trenuj :baby: ale jeśli masz konto PACC to jak najbardziej do 30 m lvl-a potem wbij 33 lvl i znowu potrenuj magic :baby: a najlepiej to zrób lvl na określone runy żebyś mógł robić magic i przy okazji tworzyć runy na hunty lub na sprzedasz :]
PozDro |
Radzę trenować, żeby mieć później oczywiście komfort. Ja tak odpuściłem m lev mając 60 lev i 58 m lev. Później doszedł tydzień podwójnego doświadczenia i już wogóle mi się rozminął lev z magicznym.
Jeśli nie masz dużej wytrwałości w robieniu runek to radziłbym dojść chociaż do sytuacji: 35-45 lev, 50 m lev. |
@up: bp jeśli wcześniej podtrenujesz mlvl potem jest większa szansa, że ci się zwróci exp z manasami (jeśli używasz visa ofcors) albo runami. Jeśli komuś się bardzo nie chce to jasne, że nie musi trenować, ale hity na niskim mlvl są raczej mierne. Poza tym do ok 45-50 mlvl szybko wpada.
|
@Wszscy Up
Trolle -,- @Topic A poradników to nie ma ?? Huauhauhauhua piszesz, że masz 29mlevel a pod avatarem napisałeś, że 32 ^^ |
Lechsto... NAUCZ SIE CZYTAC TAM PISZE 39 M LVL A NIE 32 >.<"
To Byl Moj Inny Char I Wlasnie Gre Nim Zaprzestalem Poniewaz Mialem Do Dupy M-lvl.. Tnx Wszystkim Za Odp.^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |