![]() |
Nowi użytkownicy, a avatary i grafii w signach.
Bardzo spodobały mi się ostatnie zmiany na forum, ale mam jeszcze jedna sugestię. Nie orientuję się, jak to jest u was z zabezpieczeniami, ale wiem, że na konkurencyjnym forum były przypadki wirusów w avatarach, czy coś w ten deseń. Co sądzicie o tym, aby dla użytkowników 'nowych' zabrać możliwość wstawienia avatarów, i zdjęć w signach? Jeśli macie zabezpieczenia, które uniemożliwiają takie 'hackowanie' to nie było tematu :)
|
Tia... Ja bym jeszcze dorzucił zakaz pisania postów i zakładania nowych tematów.
|
Nie używaj IE i po kłopocie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Do sygnatury nie da się wkleić zdjęcia, ponieważ te mogą się wyświetlać tylko z imageshack/photobucket/foteka na których jest zabezpieczenie przeciw ładowaniu zdjęć z wykorzystaniem błędu w obsłudze wmf. A Avatarach jest bodajrze tak samo...ale głowy nie dam. Z drugiej strony: Avatar może mieć max 19.5 KB, i może być ciężko upchnąć cokolwiek na tak ograniczonej przestrzeni. Cytuj:
|
Dwimenor, co do signow to ok, moja niewiedza, ale avatary... wiesz, u nas sa tacy wynalazcy ze im 1 kb wystarczy ;dd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:57. |