![]() |
Ulubione miejsca na trapy.
Pewnie wielu z was trapuje różnych naabków. Ten temat jest byście pisali Jak to robicie i gdzie.
Ja np. idę do orc hell i w miejscu gdzie jest fire field na beczce, kłade dużo takich samych itemków, np. studded armów. Efekt jest taki,że na tej kratce jest widoczny tylko studded armor, i nieświadomy niczego naabek wchodzi na niego, zapala się i wystarczy już go tylko poblokować. Innym moim sposobem jest zamknięcie denerwującego, tudzież natrętnego naabka w katana quest roomie i czeganie 'aż go gohul zezre' (jeśli ktoś niewie to gohul sśe życie przez ścianę). Teraz czekam na wasze pomysły :evul: |
Trapowanie jest zabronione, ale żeby nie było spamu :)
Mino Hell rox z kumplem codziennie w godzinach szczytu i troche kasy jest. |
Cytuj:
|
tak to wyglada
http://img184.imageshack.us/img184/4210/dgfyhgrp3.jpg |
Najlepsze miejsce na trap to zdecydowanie Rot Hell. Jesli ktos ma dobrego bota do szybkiego ropowania graczy to praktycznie kazdy kto sie tam dostanie umiera. Nawet czasem doswiadczeni rookstayerzy pod wplywem ataku 5 rotwormow nie wytrzymuja i padaja na ziemie bo nie maja az tylu life fluidow. Generalnie skutecznosc wynosi 99% (moze nawet wiecej) A mino hell rot hellowi nawet do pięt nie dorasta. Jest tam bardzo duzo mozliwosci ucieczki z exitem na czele a ponadto mino nie zadaja az tak duzych obrazen jak roty.
|
Cytuj:
No i mój standardowy tekst: "Naabem(Noobem) jesteś ty, bo nie odróżniasz naaba(nooba) od newbie". Cytuj:
Cytuj:
Dochodzi do tego fakt popularności MH i problemów z zagonieniem minotaurów (zawsze znajdzie się ktoś kto będzie miał na nie chrapkę) albo nawet z ich znalezieniem (prawie zawsze wszystkie są zabite). |
Cytuj:
Cytuj:
żal mi tych, którzy myślą, że coś wiedzą i nabijają "inteligętne" posty |
Cytuj:
Cytuj:
żal mi tych, którzy myślą, że coś wiedzą i nabijają "inteligętne" posty |
Mino Hell wymieka przy Wasp Tower <3
Tam mozna dopiero trapowac... Swojego czasu trapowalem tam z Maffex'em i Austin'em Vantage, ktoregos dnia siedzielismy 11h padlo 26 osob ; ) |
Racje mają ci ktorzy mowią ze trap w mino hell jest juz malo efektywny.
Bo tak naprawde jest ;) Najlepsze dzisiaj trapy to zdecydowanie Rot Hell i Wasp tower... czasem dla odmiennosci lubie nawet sie zabawic na orc tower ;) Cytuj:
Cytuj:
Swoja droga ja w godzinie szczytu w 2.5h naliczylem 28 ofiar ;) |
Ja osobiście lubię Orc Tower, Wasp T. oraz Rot hell. A propos tej ilości osób to ona zależy raczej od ludności serva inna będzie na Morganie inna na Harmonii. Prawda Darushu
Scross=] |
Cytuj:
|
ja koło mino maga w tej cieśninie zawsze blokuje :P chyba z 10 ludzi dopiero ^^ i może było z nich z 500gp ^^
|
wasp tower roxor :)
orce+waspy=ded :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zara edit, powiedz tylko na co wrzucic gdy film 6 mega zajmuje? @down Mam jakis limit :|. Zreszta piotrek~~ chcial moj filmik, to po jakiego pi#$%^&*&^%$ grzyba sie wpierdniczasz? Chciales pokazac jaki to nie jestes i posta next nabic? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |