![]() |
71ek nightmares
|
Gruby ten twój hunt 9 Nightmarów i 1 destroyer zabite :pp. Loot jak na taką ilośc nawet niezły co nie zmienia faktu że film nie był zbyt ciekawy.
|
Mogłeś nagrywać od momentu zejścia w dól ;p ^_-, loot nie najgorszy jak ktoś to kupi^^
Niezłą masz staminkę ;p |
Cytuj:
|
@up
Ska wiedziałeś, że na 81lvlu ide na wrl? ;d |
Ustaw tak bota abyś nie padał bo sie nie doczekamy na 81 lvl ...
Dec 29 2007, 00:17:56 CET Died at Level 71 by an ice golem Dec 23 2007, 19:10:29 CET Died at Level 68 by a chakoya toolshaper |
Montesa oglądam twoje filmy ;] mam 95 ek i patrze jak grasz ;d wlasnie film sciagam i jesli na nightmare bedzie good to pojde expic a wllasnie akcja toczy sie w kopalniach sva? culty+nightmare? a jak sie hunci na tych niebieskich cultach ? ;) Z góry,dzieki za odp.
|
Nie lepiej było by wyłączyć bota na 10h i mieć 2 razy więcej expa?:d
|
o>O widze ze ladnie tam na nightmare ;] moze jutro sie przejde
|
Czemu on dostawał połowe expa za potworki?
Btw Zobaczcie stamine ;p |
Cytuj:
Nice film ;] |
Niewiedziałem tego że jak sie ma mało staminy to exp połowe mniejszy :p rox
|
U mnie stamina nie spada poniżej 50h, po prostu nie ma takiej możliwości.
Jak ty to robisz? "Masz ambicje?" TibiaBot NG, lub grasz z kolegą, nie nawidze takich ludzi :P Filmu nie oceniam, bo wyłączyłem po 1 minucie widząc poziom staminy botera ^^ Pozdrawiam. |
Od razu pierdolicie że botter : ) Nie każdy jest taki jak Wy ; o może to jakis no-life'owiec , może nie ma co robić ? Od razu: "botter omgnoplx!!11oneone !! aj łont łocz dis !11 help botter !11oneone"
RZaled.. @topic Lubie twoje filmy : > Czekam na wrle -> demony =D |
Cytuj:
@Topic Nice ;> |
Filmik mi sie podoba ale:
1. Eq fajne 2. Outfit fajny 3. Skille >>ZAL<< takie skille maja 25 lvle BTW. to ze bot to nie da sie ukryc.... |
ehh h** wam do tego czy jedzie na bocie czy nie.
co do filmu troche nudne te male hity -.- ale gratulacje sie naleza |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |