![]() |
70ek Demona Warlocks
Hiho, ktoś tu dzisiaj napisał, żebym wybrał się na warlocki ;>>
Więc proszę bardzo, świeżutki filmik :PP http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/35643 Komentować i piszcie propozycje gdzie mam iść expić... ;>> |
A juz myslalem, ze solo... ;x Jak widac nie ma ci szkoda kasy (]:->)
|
Takie eq bez aola, hail no-pvp hail boterzy!
|
@Etoric
Proszę, tylko nie to! @topic Nie skomentuje. |
To że gra na bocie to jego sprawa ^.-
A jeśli wy macie tylko tyle do powiedzenia to nic nie mówcie... Rób dalej filmy bo są naprawdę fajne Pzdr Cytuj:
Jak zauważyłeś szedł ze znajomym/kolega co w razie jakiejś wpadki (deda) by go "pozbierał" więc po co aol? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rotfl ale zal
bot plx 20h staminy ... opanuj sie i skile tez nie najlepsze a co do filmu to zal.pl wrl na redzie traapuej sie zeby nie uciekal a on wam biegal i panike robil... |
Film fajny..
Do większości up: co was to kur*wa obchodzi jakie ma skille i ze botuje? Jego sprawa.. Wracajcie do bicia trolli w thais |
@up
Sorry, w Tibie nie gram, ale uważam, że inni się męczą wbijając skille i lvle, taki postawi bocika na chakoyach i się śmieje im w twarz. Moje odczucia co do boterów. |
Cytuj:
To niech zaczną botować... wtedy nie będzie nam ich żal |
Co was to kurwa obchodzi czy botuje? To nie temat o botowaniu tylko o filmiku wiec stfu, a jak sadzisz ze to nie fer to sam se zalatw bota lol -.-
@film not bad, ale wciaz czekam na solo ;] @down dokladnie :P |
Cytuj:
|
omg juz nie mogeglem jak ogladalem ;D
ale nie spoko respect ze tam sie odwazyles pojsc :) widac ze jeszcze musisz nauczyc sie tam huncic bo troche Ci nie wychodzilo xD szczegolnie ten wrl up /\ no ale spoko dla mnie juz tam lajt Ty sie nauczysz xdd |
Cytuj:
PoZdRp |
Kto teraz nie botuje mi powiedz ? B) na kazdym servie 90 % ludnosci ma bota NG , w tym oczywiscie ja i jakos mi to nie przeszkadza ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Mnie to smieszny, sam fakt ze znalazłem post w którym napisałeś wiecej niz 5 słow:D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09. |