Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Na czym skillować? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=159494)

Ravedor 30-12-2007 20:43

Na czym skillować?

Witam
Mam knight-a 19lvl, skille 69/68, eq: steel helkmet, plate armor, plate legs, dwarven shield. Gdz\ie i na czym mógłbym skillować?
Pozdrawiam

Makasto 30-12-2007 20:49

Skillować możesz w tibi na potworach..........

Tak w ogole to sam zaadecyduj

dokup lepsze eq i slimy

Edier Master 30-12-2007 20:54

A do tych skili to gdzie skilowałeś??

Allegro.pl, kolega.pl , rzal.pl ?

Nie wierze że skilowałeś do skili ~70/70 i nie wiesz gdzie isc

Noob jesteś ;/

@Pawciozz
Jestem gayem

Nie pozdrawiam.

Ravedor 30-12-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edier Master (Post 1817229)

Noob jesteś ;/

Nie pozdrawiam.

lol, do tych skilli skillowałem na dwarfach, ale nie wiem gdzie teraz skillować :/

Xall 30-12-2007 21:18

Jeśli to non-pvp to polecam slimy, a jeśli pvp to monko z kolegą.

Pawciozz 31-12-2007 04:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edier Master (Post 1817229)

Noob jesteś ;/

Nie pozdrawiam.

Jesteś chory psychicznie, czy jesteś idiotą? Mógł skillować np. jak napisał na dwarfach, ale teraz nawet ze słabą bronią dobrze w nie wchodzi...

@Topic:
Polecam Cyclopy w pobliżu Thais (z takimi skillami spokojnie dasz radę 2 cyclopom) na full def. bicie jednego a drugi żeby shielda dobijał. Lepiej zrobisz jak dobijesz na np. Fibuli 20 - 22 lvl i pójdziesz na Desert Quest'a. Za pieniążki dokupisz knight armor, z legami takimi jak masz możesz śmigać do 30-35 lvl i kupić Crown - Knight Legi. Co do skillowania raz jeszcze możesz pojść na slimy w Ancient Temple stanąć na skos od drabinki, żeby biły Cię 2 slimy, najlepiej ze zwykłym knife lub dagger na full def. Nie zapomnij o kilku manapotionach, oraz kilku healthpotionach, na wszelki wypadek.

Pozdrawiam,
Pawciozz

Kamilloo90 31-12-2007 04:56

Tak jak koledzy mówią "Slimy", tylko kup troche lepsze EQ (zrób Desert Quest) i kup np. Dragon Shield...etc i skilluj na slimach

Merel 31-12-2007 19:14

Zdecydowanie slimy z tym, że na non -pvp istnieje jeszcze inna dobra opcja ;) Poproś kolegę o postawienie monka na dwarfie geomancerze... Wspniale się trenuje powyżej 80 skilla :]

Jest tylko mały szkopuł - dość kosztowny to interes :p

Rafix17 31-12-2007 19:21

Jak dla mnie masz bardzo dobre skile jak na swoj lvl, wiec ja zaprzestalbym jak narazie skilowania. Czemu? Bo teraz, po upie ostatnim, knight to bardzo latwa zdobycz dla pk. Wiec kazdy ded=skille w dol, co w przypadku knighta bardzo boli.. ;/

Ale jezeli uwazasz, ze masz slabe skile i dalej chcesz je polepszac to proponuje slime, a jeszcze lepsze od nich sa cyclopy ;;

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21.