![]() |
Kolejny film "bogacza" z Anticy
|
kocham takie filmy:D na ff ale warto obejrzeć <3
btw po takim huncie Ukryty tekst:
to troche lypka |
Najs hity, o/
No ale co tam, waste ftw. |
Nie mam ochoty instalowac TibiaCAM :P ale strzelam, ze chodzi o domek Sashry. Emb~ to jego drugi char. A domek ma nawet nawet ;)
|
@up
Emb~ expi na frostach, chodzi pewnie o jego eq, a może i o to ze bije je z sd'ków xD Tylko po jednej rzeczy mi szczena opadła, myślałem ze wiem dużo o tej grze, ale w jaki, kurde, sposób można mieć 0 Fishing'a ; o Edit: kolo 4 min skille przesuwają sie jakby o 1 w dół, zwróćcie uwagę ^^ @Down Wiem, wiem, ale patrz co napisałem w edicie, tak chyba nie da się zrobić : ) ? |
@Raigon
TO jest TibiaCam TV i tu są takie opcje jak ukrywanie skilli eq etc. Widać że koleś sie nie przejmuje waste, nawet golda z frostów nie zbiera, a jestem pewien ze uzbierało by sie 10k+. |
@up
To nie Goblinsworder:P Raigon strzelam w ciemno.. ma to jakiś związek z demon legsami, golden helmetem, great shieldem czy coś.?;p |
Cytuj:
|
waste please - on chyba knightem zarabia kase żeby miał za co expić sorkiem xP a to eq to juz n/c antica wymiata z tymi rarkami xP
|
Cytuj:
|
Pff no i co z tego że taki bogaty? To go nie czyni fajnym..
|
Coś przeczuwam miszczu, że jesteś zazdrosny.
A waste duzego nie bylo, ale za to jaki exp ;). |
hahahahah ;D
zauważyłem ;)))
15:58 Alice Dee: »0854136566 mozna se zadzwonic :DD ja mam na karte wiec nie uslysze glosu ; PP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:15. |