![]() |
Rekord przejścia Rooka ~ time
No więc niech każdy poda swój najkrótszy czas dobicia 4,200exp :]
1h18min mój rekord. |
4h. wiem, słabo.
|
Ja 8lvl w godzine (+/- kilka min) ale.. miałem pacc i mialem na start shielda i dobry miecz ^.-
|
3h ;p Nigdy nie lubiłem się przemęczać ;) Chodzi mi o to, że to jeszcze było z przerwami. Robie 4lvl, przerwa, potem dobijam do 7, przerwa i na koniec upragniona ósemka ;D
|
Rekord to coś około 45min-1h. Cud, super resp był ;D Przy okazji jeszcze trzeba dobrze zaplanować na czym się expi i 8 wpada w mniej niż 2h ;p
|
1h 5 min :)
Mace w lape, dobry shield i jazda:P |
Rekord świata w przejściu rook to ~10 sekund. Przebijecie to? :P
Mój rekord to jakieś 2h, bez eq początkowego, wszystko od nowa etc. |
Cytuj:
@topic Mój rekord koło 1h 30 min z 0 eq, kasy. |
57 minut.
Oczywiscie full eq (i resp ;p). |
2.5h (razem ze zdobyciem eq :P)
RATY/BUGI ROX! |
1h~ z full eq na start i pacc ofc
|
1. Inferna
2. Full eq 3. Pusty resp 4. Pacc 5. Wolfy 6. wyszlo mi 38 minut, nawet chyba mam gdzies filmik. Juz dawno chcialem zalozyc taki temat, bo mysle ze mozna szybciej ^^ |
Cytuj:
Postać była zrookowana, ale wcześniej z sd dobiła do reda 2 behemothy. Postać wylądowała na rooku, to kumple dobili behe. Proste. ;) |
Cytuj:
Mowisz twoj rekord 1,5hr z 0eq ale chyba z 0eq na starcie bo bez eq wbic 4k expa w takim okresie czasu to spoko |
1h 23min, jak kiedyś był konkurs na wbicie expa na Rooku. Rekord świata to ~10 sec.
|
cos kolo 2h FACC zalezy od motywacji respa i wogole ;) temat dobry
|
3h na faccu
mozna by na mainie bic demona na 6 czy 7lvlu, zeby od razu bo dedzie bylo rookowanie w teamie z dzielonym expem dobic go do red hp, dednac, a twoi koledzy dokoncza demona i od razu przejdziesz na maina :p Mozliwe jest cos takiego? ;) |
Cytuj:
@topic 3h ;P |
A możliwe jest czytanie wcześniejszych postów? Przeczytaj, to sie dowiesz.
Scross=] |
1,5h - 2h okolo.
Pacc + gra od 0 ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:11. |