![]() |
Wand of Inferno vs Hailstorm Rod=guardy
Witam wszystkich
Mam pytanie: Którą rozdzką będzie się lepiej expilo na guardach Wand of Inferno czy Hailstorm Rod, Interesuje mnie to ponieważ nie wiem którą postacią grac Sorkiem czy Druidem, Pozdrawiam. |
woi lepsza na guardy, ale chyba nie zamierzasz do końca życia expić na guardach ?
|
hailstorm pozniej na dragi debesciak plus frigo z dystansu i gitarra :> a jak myslisz ze wbijesz w niedlugim czasie 100 lvl to hailstorm na ani sie przyda xD
|
Cytuj:
Na guardy lepsza woi. |
Dzięki Za Odpowiedz, już wszytko jasne.
|
ale czemu lepsze woi ?? zasięg mają taki sam... to już od niego zależy czy woli sorca czy druta
|
guardy są wrażliwe na ogień
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dwarf Guard = Wand of Infero Miniotaur Guard = Halistorm rod PS. Czytałem temat więc się nie czepiać. To że koleś nie napisał czy to dwaf gurad czy miniotaur guard. |
jak mowi GUARDY to zawsze chodzi o dwarfy guardy
|
lol, jedna dla sorca, druga dla druta, z tego morał, że zamierzasz założyć postać z myślą tylko o guardach; za miesiąc retired?
|
Generalnie po ostatnim update lepiej zrobic druida, Hailstorm rod ma spoko zasieg i uderza z lodu , a jak wiadomo cale zycie expi sie dragi : )
|
Cytuj:
|
tak to dobry pomyls
|
Druid Rox! po guardy>dragons>edron> 100lvl + pacc = big exp na demonach (a może i też orshabaalach :P):) to lepiej druid!!
|
WOI na guardach lepsza ale Halistormka lepsza do końca życia.. demce... dragi... DL..... itp
|
eh żal............
w kazzo masz woi i sorciem rządzisz i ni pierniczcie ze druid lepszy bo każda profesja ma wady i zalety. a jeżeli woli elder beho a nie dragi? ogólnie to hailstorm ma 4 zasiegu a woi 3 (ale woi przy 25% swiatla lekko swieci :P). temat jest czy woi czy hr ale wyglada na druid/sorc. druid-pacc-->(najtańsze, skuteczne i zróżnicowane leczenie) sorc-facc-->(najlepsze combosy i dmg atak) |
@Vikitorus
Chuj, wszystkie wandy/rody mają po 3 kratki<bro gra druidem>. @topic Hail~ dobry na dragi, demce i to chyba wszystko... Woi - guardy, tomby <na prawie all moby>, gs'y, ogólnie na wieleeee słabszych potworów. Boże, jeżeli chcesz grać tylko do ~40 lvl i expić only na guardach <dwarf> to wiadomo - woi. Ale kto robi chara tylko żeby expić na guardach? A i żeby nie było - na h lvl mag też dobry, bo ma wanda z energi + ue = na 150+ kosisz Frosty jak głupi... @down Hmmmmm czy mi się wydaje, cze na as'y jednak lepszy sor? Po co gadasz żeby robił druta skoro mówisz żeby expił na as'ach? lol. Profesje magiczne są PRAWIE WYRÓWNANE, więc to nie ma chyba żadnej różnicy. |
Oczywiscie ze weź druida, mimo ze dwarf guard ma słabość na ogień, to po tym update lepiej sie gra druidem niż sorcem :)
A od 50 lvl na paccu idziesz na ancinent scaraby i lecisz ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |