![]() |
Wycyckany GM!
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=hdylt4de53pid4vp
nie moge xddd cipsoft powinien rozwazniej wybierac GMów |
LOL z tym gm była już przedtem taka jazda że na mc leciał. Najbardziej mi się podobał moment kiedy ten noob Silnan powiedział:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To już 3 film jaki widziałem z udziałem tego gm-a.W końcu ktoś sie powinien tym zająć ale jak to zwykle bywa znowu to przejdzie bez echa B)
|
Element docelowy: "C:\Program Files\Tibia\Tibia*****" -gamemaster
Oficjalne mc dla GM-ów Temat zbędny |
@Up
Temat nie jest zbędny bo nie chodzi już o samo używanie MC ale o nadużywanie pełnionej funkcji dla własnych celów. |
" understand? "
lol kto takich idiotów na GMów typuje. |
Cytuj:
|
Niezły Gm ;D Ale hmm, przynajmniej działa xD
Btw. Powinni zrobić głosowanie na Gm. Nie mówie o tutkach, ale o ludziach szanowanych i lubianych. Np kazdy na kazdym serwerze :) |
Tak, tylko nie tak, jak powinien. I my się dziwimy, ze w Tibii pełno boterów? -.-
|
Gm może grać na mc, a po drugie to może nie on tylko ktoś kto to konto kupił? Jeśli ktoś zostaje gmem to na pewno nie jest idiotą, a jeśli pomyślał sobie że jako gm gówno dostaje, to może odsprzedał komuś, w końcu w niektórych krajach zarobił by napewno kilka tysięcy $. Co ma siedzieć i pilnować porządku za "nic"?? Całkiem szybko można zarobić niezłe pieniądze sprzedając konto z taką rangą.
|
Cytuj:
|
Skoro to jest dozwolone to dlaczego tak się z tym kryje i nie chce po prostu wytłumaczyć tego temu graczowi?
|
Cytuj:
GM może używać specjalnego mc, tak jak napisano wyżej, dzięki dodaniu parametru -gamemaster w skrócie. Tak, w ten sposób może sprawdzać kogoś swoją postacią normalną i momentalnie zalogować się na drugim kliencie na konto GMa. I na jego miejscu wlepiłbym ci bana, nie ostrzeżenie. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |