![]() |
informacja pilnie poszukiwana
mam ostre pytanie na ktore wiekszosc niebedzie znac odpowiedzi, ale przechodze do zeczy
jest taka sytulacja ze lider guildi wygrywa licytacje GH lecz ma w tym czasie inny dom i przed wygrana kilka godzin zmienia swoj status na vice lidera a chodzi mi o to co sie stanie w takich okolicznosciach, czy traci kase przeznaczona na GH ktore niezostalo mu przyznane z powodow ktorych nieznam (jakis dziwnych przepisow), czy robi poprostu walek na nas ? ps niech odzywaja sie osoby co wiedza cokolwiek, a ci co chca powiedziec "takie pytanie juz bylo" lub "poszukaj se" niech niezasmiecaja mi posta |
Jak ma domek i kupuje nastepny domek (GH) to ma dwa domki jasne? ;)
|
GH i zwykly domek sa liczone osobno i to ze Lider ma juz swoj domek nie oznacza ze nie moze kupic GH... :) Po zmianie statusu na Vice straciliscie GH bo posiadac je moze tylko Lider a nie Vice-lider (tak mi sie przynajmniej wydaje :P ).
P.S. To juz bylo... :P 8o |
no tak, ale on zmienil status przed zwyciestwem
wiec uwazam ze domek niepowinien wogole mu byc przyznany, czyli kasa powinna zostac mam racje? |
@up
Tak masze rację. Tylko lider może kupić GH więc jak spadasz na Vice to kasa napewno zostanie w depo a GH nie będzie. Tylko z tym może się wiązać jakaś kara, np. nie możesz licytować domków przez 30 dni. Ale nie jestem co do tego pewny. |
dzieki wielkie
ale niemam jeszcze 100% pewnosci, ale chyba zaryzykuje i zrobie ku temu stosowne kroki zeby odzyskac kase lub ukarac winnego :) a jak nawet sie przekwalifikowal na vice i otrzymal ten dom to chyba powinny byc najpierw jakies ostrzezenia a nie tak odrazu zabieraja, jak to z oplatami, czyli powiadamiaja o tym ze mozna stracic chate (zakladajac ze nieklamie) |
dzieki wielkie, chyba mniej wiecej o to mi chodzilo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |