![]() |
Padłeś ostatniego dnia roku przez kick/lag? Zobacz tu!
Witam, dnia 31 grudnia 2007 roku naszą 'ukochaną grę' nawiedziła po raz kolejny fala lagów/kicków i freezów.
Wraz z kolegami postanowiliśmy coś zrobić, a mianowicie założyć topic na tibia.com, z petycją o restart do stanu z przed dzisiejszego ss`a. oto link : http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1966638 I teraz gorąca proźba, nie podoba ci się, nie komentuj. Nie chcesz resta? Nie komentuj. Chcesz powiedzieć, że tego i tak nie zrobią? Nie komentuj. Padłeś, padł twój kumpel? Wejdz i napisz że pragniesz restartu. Do modków: Jeśli można, chciałbym aby ten temat został zamknięty, ponieważ nie chce tu prowadzić dyskusji. Za wszystkie błędy z góry przepraszam. Edit : Cholera, pomyłka z linkiem, sry. Argen |
@up
Ten link jest do fotek z Fortery... |
ja dzisiaj okolo 14 sobie expilem na zolwiach dostalem laga ( wczesniej mialem kicki ) musialem sie wylogowac i juz sie przez 30 minut nie moglem zalogowac, patrzylem na tibia.com i tam pisalo ze moja postac jest offline, ale kilka minut pozniej byla wiadomsoc, ze zabil mnie toad.... mimo ze caly czas bylem off ( wg. tibia.com ) zalogowalem sie w swiatyni i patrzylem co mi spadlo.... warrior helmet. chwila pozneij znowu mnie wywalilo xD ( oczywiscie juz nie expilem ;]
|
Mój kumpel też padł na mino archer :o
Petycje podpisałem :P |
Ja nie padlem ale duzo mojich qmpli popadalo przez lagi i kicki :|
|
A ja dostalem 4 cc i nie chce resa ^^
|
Cytuj:
|
Zgadzam się z Caban Nadbaltycki
Również byłem wkurzony, że nie mogłem expić, bo miałem dzień wolny i mogłem conajmniej wbić 13 lvl, ale kiedy był ciągłe kice poszedłem na trolle i zbierałem speary -.- |
@up
wow jesteś zajebisty 13 lvl to na serio, moim zdaniem powinni Cię w czasie cofnąć żebyś mógł ten super wysoki poziom dziś uzyskać, i żeby Cię kice nie męczyły zio muś! :cup: |
Cytuj:
P.S.:Może to i nic, ale czasem warto 'poświęcić' się dla innych. (a o tym że zapewne nie cofną, to i tak wiem :>) |
Nie chce resa x(
|
jeny sam jesteś sobie winy skoro widzisz ze kicki to po co idziesz expić?
ja widziałem ze jest do d.... to poszedłem ale pod domek runki robic a i tak pewnie dostatniemy kilka dni pacc gratis za stracony czas ja was ludzie nie rozumiem |
ja nie chce reseta bo zrobiłem pirate outfit i nie mam zamiaru robić go na nowo -.-
|
@Fokus-Smok
LOL kazdy kiedys mial 13lvl wiec nie kpij sobie z innych. Moze ten gosciu pracuje, albo zajmuje sie czyms bardziej twórczym niz nalogowe expienie ile wlezie dopuki mu sie zapalki w oczach nie zlamia... Dla niektórych to i 13lvl jest cos. To tylko gra i moze wogole nie expic, bo np. tylko rozmawia ze znajomymi. Więc nie kpij sobie z innych. |
Cytuj:
|
ej sorry jak zrobiłem postać to miałem odrazu 14 lvl powiesz mi czemu? B) tylko kica miałem i padłem X( to reset zrobili bo prosiłem 8o
|
@Up
Twoja wypowiedz nie byla zbyt twórcza... No ale powiem ci jak miales od razu 14lvl. 1.Wszedles na allegro.pl 2. Kupiles 14lvl 3. Wszedles na tibia.com zeby zmienic passy. 4. Gdy sie zalogowales miales 14lvl i teraz kozaczysz. Dobra koncze tym moja wypowiedz w tym temacie. Pozdro i szczesliwego Nowego Roku :) |
Cytuj:
|
Twoje wypowiedzi nie grzeszą inteligencją, ale może skończmy bo się OT robi ...
|
Nie będzie żadnego resa.nawet gdyby był to mi to obojętne bo nie ruszyłem się dzisiaj z depo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40. |