Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Vial of slime w Wasp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=159707)

Elder-poskramiacz-katany 01-01-2008 12:55

Vial of slime w Wasp

Expilem sobie ladnie na wasp tower otwieram waspa a tu http://i244.photobucket.com/albums/g...tany/slime.jpg
dziwne nie ? down@ pewnosci nigdy nie masz wierzyc nie musisz nikt cie do tego nie zmusza ale kiedy mi to naprawde wylecialo

Ghand 01-01-2008 13:02

o0
A jaką mamy pewność, że ty tego viala nie włożyłeś do ciała osy?

Morderff 01-01-2008 13:03

@Elder
Nie wiem co o tym myśleć nie mamy gwarancji, no ale jeśli to prawda to nieźle a jak fake to naprawde żałosne...

Flaorath 01-01-2008 13:24

A ja kiedyś expiłem na szczurach to mi life fluid wylecial -.-

Autor tematu widocznie chciał zabłysnąć. Dziwne że takie rzeczy zdarzają się dzieciakom na niskich levelach niż wysokolevelowym Rookstayerom.

Scobel 01-01-2008 13:40

Nic dodać, Nic ująć ...

Fake :-)

Ghand 01-01-2008 14:11

http://img519.imageshack.us/img519/9777/o0gk6.png

MasterDraghotan 01-01-2008 17:19

Fake

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flaorath (Post 1820606)
A ja kiedyś expiłem na szczurach to mi life fluid wylecial -.-

Autor tematu widocznie chciał zabłysnąć. Dziwne że takie rzeczy zdarzają się dzieciakom na niskich levelach niż wysokolevelowym Rookstayerom.

Zgadzam sie ^^_^^

@Elder Poskramiacz Katany
Fake, fake i jeszcze raz fake z tym foto. Ja jak sie wybieram na expienie na Rooku to Wasp Tower jest podstawą wędrówki i takie śmieszne rzeczy się mi nie zdarzają :p Raz se robiłem MPA na screenshocie dednięcia przez noobków valoriańskich (już prawie nie gram na Valorii) i jeszcze Demon Helmet, Demona i Dragona, który wydaje odgłosy "Za Draghona!" :D:]:p8o o_O

PS. ...No i ten fake mi wyszedł :O równie dobrze można paintem zrobić se viala ze slime w ciele dednietego wapsa

Wymyrymydymy 01-01-2008 18:06

heh jakas moda na te dziwne rzeczy z potworow zapanowala.. fake pewnie..

Crovin 01-01-2008 19:55

Czemu taka krytyka od razu?
Przecież najzwyczajniej w świecie ktoś mógł to włożyć tam przed nim, a on wybił cały resp, później sprawdzał co wypadło i możliwe że kliknął akurat na "zwłoki" które już tam były, co następnie spowodowało wzwód i temat na forum.:baby:

Athelas 02-01-2008 16:02

Z jednej strony logiczne, a z drugiej nie.

Wypadł, bo wasp truje
Fake, bo co ma butelka wspólnego z osą:baby:

No, ale dziwne by było, jakby wypadł klucz, Coś przydatnego, lepszego. A zwykły vial of slime to nie ma szpanu :p przecież zamiast ubijać waspy, można znaleźć vial i go napełnić slime'm :p więc wierzę w 65%

Paladino 02-01-2008 16:18

takie rzeczy to tylko w erze :p

Wymyrymydymy 02-01-2008 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jakipujak (Post 1822846)
Na kyrze trafiłem na dwa bronze amulety w minosach pod rząd. Ale to były 2 bronze amulety jakie kiedy kolwiek mialem :(.

no tak ale bronze amulety leca z minosow(chyba;)), a tutaj gosc nam próbuje wcisnac ze wylecial mu vial of slime z waspa o.O

zreszta juz chyba z 5 raz w ciagu 2 tygodni takie cos.. zaczelo sie chyba od tego ze komus rzekomo wypadl bag z beara

Raxev 02-01-2008 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Athelas (Post 1822630)
Wypadł, bo wasp truje
Fake, bo co ma butelka wspólnego z osą:baby:

A co ma wspólnego kurtka/płaszcz, złote monety ze szczurem jaskiniowym?

Milan ognia 02-01-2008 21:29

@up:
Mają je z martwych noobków? Szczury poskramiacze rooka.

MasterTusk 02-01-2008 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wymyrymydymy (Post 1823131)
zreszta juz chyba z 5 raz w ciagu 2 tygodni takie cos.. zaczelo sie chyba od tego ze komus rzekomo wypadl bag z beara

Zapomniałeś dodac, że ten wątek ciągnie się juz troszke dłużej, pozatym coraz więcej ludzi natrafia się na takowy bag;) Chętnie dam Ci ssa z bodajźe tibii 7.8, na którym widnieje dead bear który zawiera honeycomb i bag, lecz niestety zbyt latwo to podrobić, dlatego bardziej trzymam to jako pamiątkę;)

Co do tematu, inne pointy typy healpoint lecą stosunkowo często z mobów, gdyby miał lecieć z jakichkolwiek potworów vial of slime, zostałoby to odnotowane dużo wcześniej.
Istnieją anomalie(jak np. ostatnio dosyc mocno poruszany temat "zwykłego" baga) które gracze niestety często wykorzystują tworząc fake'i....teoretycznie Twój loot z waspa to bzdura, jednak wciąż istnieje te prawdopodobieństwo że loot został źle wygenerowany(o ile tak to można nazwać;))
Jedyne co tak naprawdę zdradza ten fake, to pare faktów, które można uznać za naciągnięte, ale w rzeczywistości pozwalają ocenić iż owy ss jest "4 fun"

Duch Niespokojny 03-01-2008 01:47

Ha! Widzisz nędzny fakerze, chciałeś zasłynąć na całą Tibię jako odkrywca pierwszego w historii vial of slime w martwej osie, ale forumowi Sherlockowie nie dadzą się tak łatwo zwieść!
Nie rozumiem skąd to poruszenie w ogóle. Wyjaśnienie jest oczywiste (patrz: post Crovina), więc o ile nie pojawią się jakieś nowe rewelacje w tej sprawie, temat można w zasadzie uznać za zamknięty...

Orac 03-01-2008 19:20

@autor
proponuje stery do grafiki zainstalowac.. Czlowieku jak ty mozesz grac z taka grafika w tibii? o.0

@temat
do zamkniecia..

Dindsuk 03-01-2008 20:41

Albo on ma taka grafike jak up powiedzial xD albo korek we vialu pomalowany nie jest ;p

Avallach 03-01-2008 21:09

Za sam name powinien dostac bana -.- (zreszta MDW tez)

@topic
Nie wierze ci. TYLKOOOO TY MASZ FART I TRAFILES VIALKA -.-

Seta 04-01-2008 10:50

Nie będę się śmiał.. bo już mnie brzuch boli.. już z 7 raz widzę temat o vialu w waspie.. ludzie to już było.. i nie wymyślajcie niczego nowego :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39.