![]() |
Vial of slime w Wasp
Expilem sobie ladnie na wasp tower otwieram waspa a tu http://i244.photobucket.com/albums/g...tany/slime.jpg
dziwne nie ? down@ pewnosci nigdy nie masz wierzyc nie musisz nikt cie do tego nie zmusza ale kiedy mi to naprawde wylecialo |
o0
A jaką mamy pewność, że ty tego viala nie włożyłeś do ciała osy? |
@Elder
Nie wiem co o tym myśleć nie mamy gwarancji, no ale jeśli to prawda to nieźle a jak fake to naprawde żałosne... |
A ja kiedyś expiłem na szczurach to mi life fluid wylecial -.-
Autor tematu widocznie chciał zabłysnąć. Dziwne że takie rzeczy zdarzają się dzieciakom na niskich levelach niż wysokolevelowym Rookstayerom. |
Nic dodać, Nic ująć ...
Fake :-) |
|
Fake
Cytuj:
@Elder Poskramiacz Katany Fake, fake i jeszcze raz fake z tym foto. Ja jak sie wybieram na expienie na Rooku to Wasp Tower jest podstawą wędrówki i takie śmieszne rzeczy się mi nie zdarzają :p Raz se robiłem MPA na screenshocie dednięcia przez noobków valoriańskich (już prawie nie gram na Valorii) i jeszcze Demon Helmet, Demona i Dragona, który wydaje odgłosy "Za Draghona!" :D:]:p8o o_O PS. ...No i ten fake mi wyszedł :O równie dobrze można paintem zrobić se viala ze slime w ciele dednietego wapsa |
heh jakas moda na te dziwne rzeczy z potworow zapanowala.. fake pewnie..
|
Czemu taka krytyka od razu?
Przecież najzwyczajniej w świecie ktoś mógł to włożyć tam przed nim, a on wybił cały resp, później sprawdzał co wypadło i możliwe że kliknął akurat na "zwłoki" które już tam były, co następnie spowodowało wzwód i temat na forum.:baby: |
Z jednej strony logiczne, a z drugiej nie.
Wypadł, bo wasp truje Fake, bo co ma butelka wspólnego z osą:baby: No, ale dziwne by było, jakby wypadł klucz, Coś przydatnego, lepszego. A zwykły vial of slime to nie ma szpanu :p przecież zamiast ubijać waspy, można znaleźć vial i go napełnić slime'm :p więc wierzę w 65% |
takie rzeczy to tylko w erze :p
|
Cytuj:
zreszta juz chyba z 5 raz w ciagu 2 tygodni takie cos.. zaczelo sie chyba od tego ze komus rzekomo wypadl bag z beara |
Cytuj:
|
@up:
Mają je z martwych noobków? Szczury poskramiacze rooka. |
Cytuj:
Co do tematu, inne pointy typy healpoint lecą stosunkowo często z mobów, gdyby miał lecieć z jakichkolwiek potworów vial of slime, zostałoby to odnotowane dużo wcześniej. Istnieją anomalie(jak np. ostatnio dosyc mocno poruszany temat "zwykłego" baga) które gracze niestety często wykorzystują tworząc fake'i....teoretycznie Twój loot z waspa to bzdura, jednak wciąż istnieje te prawdopodobieństwo że loot został źle wygenerowany(o ile tak to można nazwać;)) Jedyne co tak naprawdę zdradza ten fake, to pare faktów, które można uznać za naciągnięte, ale w rzeczywistości pozwalają ocenić iż owy ss jest "4 fun" |
Ha! Widzisz nędzny fakerze, chciałeś zasłynąć na całą Tibię jako odkrywca pierwszego w historii vial of slime w martwej osie, ale forumowi Sherlockowie nie dadzą się tak łatwo zwieść!
Nie rozumiem skąd to poruszenie w ogóle. Wyjaśnienie jest oczywiste (patrz: post Crovina), więc o ile nie pojawią się jakieś nowe rewelacje w tej sprawie, temat można w zasadzie uznać za zamknięty... |
@autor
proponuje stery do grafiki zainstalowac.. Czlowieku jak ty mozesz grac z taka grafika w tibii? o.0 @temat do zamkniecia.. |
Albo on ma taka grafike jak up powiedzial xD albo korek we vialu pomalowany nie jest ;p
|
Za sam name powinien dostac bana -.- (zreszta MDW tez)
@topic Nie wierze ci. TYLKOOOO TY MASZ FART I TRAFILES VIALKA -.- |
Nie będę się śmiał.. bo już mnie brzuch boli.. już z 7 raz widzę temat o vialu w waspie.. ludzie to już było.. i nie wymyślajcie niczego nowego :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |