Sir Dark Archeon |
03-01-2008 00:13 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paulina :)
(Post 1820745)
Czy robienie jakis run ktore moze stworzyc druid jest oplacalne po update. Ceny są powalające ... chodzi mi żeby głownie zwrocilo sie za doladowanie softow.
|
Owszem - zalezy od twego lvl i do tego co z runami chcesz zrobic.
Moim zdaniem najoplacalniej jest dla druta z softami zrobic sobie zapas stoneshower - 1 zjada 430 many i 3 sp. 3 bp takich run mozna zwascic na barbarianach - duza wioska lurowac i klepac grupy barbarow - z samej kasy nie liczac lota zwroci ci sie koszt softow. Jak masz dobry mlvl to poza bloodwalkerami wszystko pozostale pada na 1 hita bo barbary sa slabe na ziemie. A bloodwalkery po hicie z stohenshowera spoko zabijesz z mort+ terra rod.
Jesli chodzi o sprzedawanie run to moim zdaniem sie to srednio oplaca - ja zuzywam duzo run wiec kupuje je od ludzi sam ich nie robie bo nie mam na to czasu, ale raczej malo kto kupuje, a jak juz to tanio. Moze dlatego ze expie w party exp z bratem - bloker i expiac z runami wszedzie jestesmy na spory + . w sumie to najwiecej idzie mi run na quarasach - stoneshower, icycle - POI dlls, hmm - frosty, avalanche, icycle - tomby.
Dlatego druty maja duzy plus bo jesli znajda sobie odpowiedniego blokera w party moga expic tanio i szybko z obupolna kozyscia.
|