![]() |
zarobek najtem miedzy 20-30 lvl
http://rapidshare.com/files/80482889...robek.rec.html
to moj pierwszy film wiec prosze chociaz o ocene 2/10 poprostu poakzuje jak zarabiac najtem na 20-30 lvl |
14:57 Don Kustosz [22]: ehh ten filmik to jest niewypal...
To mowi samo za siebie. 2/10 |
14:58 Don Kustosz [22]: ehh ten filmik to jest niewypal...
14:59 Don Kustosz [22]: ale zalosny ten filmik :p ;] ;o ;x ;e 14:59 Don Kustosz [22]: omg babcia wola 14:59 Don Kustosz [22]: mam wrazenie ze juz zasneliscie 15:00 Don Kustosz [22]: omg dziadek mnie wola 15:00 Don Kustosz [22]: ;p 15:00 Don Kustosz [22]: noob jeden :p 15:01 Wino Del'Torro [82]: ide na city 15:01 Wino Del'Torro [82]: city barbarianow ;d 15:01 Wino Del'Torro [82]: mam adres 15:01 Wino Del'Torro [82]: 20km 15:01 Wino Del'Torro [82]: najebie mu ? 15:01 Wino Del'Torro [82]: ze starym pojade ;D 15:02 Mage Secur [68]: Kurwa, nowy rok, a oni nawet sobie nie odpuszcza tych najazdów...wczoraj o 23 byl najazd na poh -.- dobrze, że ci nie spadł beho shield bo byś się zesrał ze szczęścia chyba |
No ba ! :p ale cicho badz quagmire rod mi spadl :D
@secur 15:20 Mage Secur [68]: nie ogladalem filmui 15:20 Mage Secur [68]: nie chce mi sie xDD |
Cytuj:
Bo ja taką bym postawił =d! @up Br? |
Exp na oko 3kh, zarobek mniejszy niz na rotach.
btw. Masz dosyc dobre skille, nie probowales expic na guardach? Mysle ze zarobek bylby lepszy, a exp ok. 20kh? |
Cytuj:
guardy na moim lvlu ? za mocno by mi walily :p a exp tu byl szybszy i zarobek lepszy ! jak sie postarasz to mozessz tu 15k zarobic w dzionka ;sa na guardy sie boje isc...przeciez to samobojstwo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Skillowanie to najwiekszy problem...monotonia. |
Cytuj:
|
ja bym tego nienazwal ciezka lecz monotonna (chociaz na to samo wychodzi)
ale zobacz taki palek ma fajniej...wali na dystans...as stary...skill dista leci 2x szybciej...marzenie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tez mi zarobek.. Wiecej kasy jest jak bijesz trolle albo roty o_O
Ogladalem do konca tylko dlatego ze byl moj koffany Sekór! :* xD |
Cytuj:
Offtob Czy wy nie uwazacie ze system skillowania jaki wymyslil cipsoft to najgorszy system skillowania w grze ? bo jezeli jopienie sie przez 20h na ekran i zobaczenie napisu z awansemto byl ten wspanialy pomysl to ja gratuluje _// bylem na guardach for fun...z jednym nie bylo zle :p ale jak by dwa wyskoczyly to bym die |
Cytuj:
|
Cytuj:
aa i ja nie placze ze najt jest fu i najt jest fee tylko chodzi o skillowanie...ty pewnie dajesz na bocie po 400h miesiecznie a ja maniaczyc musze |
Boshhe.... to też sobie kup bota... matko jak mi żal ludzi... filmik wyłączyłem po 2 min > ? <
|
pff jezeli ty masz satysfakcje zrobienia postaci przez bota a nie przez ciebie to Gz _/ bo ty moze swojego 50 (czy jaki kolwiek lvl tam masz)
sorca zrobiles w miecha na rotach na bocie ale ja nie mam zamiaru. bot to nie uczciwa gra...bo dla boterow licza sie tylko cyferki, nie liczy sie przyjemnosc plynaca z gry.Ja jak mam wyjsc na dwor to wyjde jak mam pograc pogram jak mam odrobic lekcje nie odrobie (no co :p) |
Co do filmu to jest raczej wastowanie czasu bo przez te 74 minuty, ktore hunciles Beholdery spokojnie mogles na Elvenbane zarobic ponad 5k (zbierajac wszystkie smieci)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:43. |