![]() |
Anni refugia [112ms,115ed,148ms,134ms]
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/35707
Nie będę opisywał filmu żeby było po co oglądać :D Taki screen na zachętę :)) http://img127.imageshack.us/img127/369/xdoq4.jpg |
hahahhaahha dobre XD nieno dawno sie tak nie usmialem XD ta ostatnia akcja dobra xD no n/c nie zdradzam co sie dzialo ale to bylo dobre XD nice hity w was wchodzily po 700 brr strach sie bac :]
|
705 hp + anni => ... ;]
|
heh, niby śmieszne ale i przykre. Po prostu pozostali nie przewidzieli takiej sytuacji i nie wzięli odpowiednich run.
|
jaka gildia, taki anni...
|
Yyy,lol.
Ta Ania blockowala przejscie chociaz niektore(chyba)dmg nie docieraly do niej,i mogla zabic fe. |
Myslalem ze juz sie uda ale... mordercze stworzenie przeszkodzilo w osiagnieciu celu!
|
O kurwa xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Tak blisko było. |
@Jucha Furora
Nom mogła, mogła ale była zdenerwowana, nie miała run i w ogole jakoś to tak wyszło. Oglądając inne filmiki to sie takie proste wydawało :P Chociaż i tak ją podziwiam, że zbłoczyla nam tego questa bo Hexom sie bal :S Ze 2 sekund po śmierci naszych dziewczyn Hex zabił FE i wykonał anni no ale nic dziwnego mając 885HP.. Następnym razem pójdzie lepiej ;) |
BUahuauhahuahuahuahuahuauhahuhau no nie mogę leże na ziemi :P
|
Ja nie moge...demki poszły w kilka chwil a FE nikt nie raczył zabić haha, dobry filmik 8o8o8o
|
Hehehe ;p i jak tu sie nie w*****ć ? :D
|
Szkoda, że zazwyczaj deda się albo na początku albo na samym końcu, gdy już trzeba tylko otworzyć drzwi :P (zabić FE)
|
_/
-short- |
uuu co za nie fart ; o dobry film ;d
|
Na anniego bierze się więcej uh i sd.. to nie jest tomba hunt ^^ Gdybyś wziął więcej..
|
Ja bym sie załamał.... ;'( ;(;(;(
|
E tam, nie ma co się załamywać.
To tylko 50k gp i trochę expienia. Szybko sie odrobi i drugi raz sprobuje :) Możecie już czekać na drugi filmik tym razem trochę dłuższy ^^ |
heh no filmik niezły, ale przy tych MS'ach i ED tak już jest :D.
niedługo moje ani to będzie zlewa :] |
za malo uszkow ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37. |