![]() |
-= Ani Mythera 2 ek , 2 rp =-
Aragone Moren [115ek]
Sir Malpiiozo [114ek] Babatunda [118rp] Langenorth [120rp] Sorka ze rapidshare: :( Osobiscie nie krecilem wiec filmik z ujecia innej osoby :) http://rapidshare.com/files/80534736...zakii.rec.html Az tak strasznie to nie bylo. |
daj skilla plx?
gz |
Gartulacje :o Szkoda, że palladyn nie kręcił :/ czy mi się zdawało czy pallkowie się z uh tylko leczyli? oO jeśli zajrzy tu jakiś pallek z tego teamu to pytanie - po ile wam uh dawał i na jakim magicznym?
|
Ja leczylem sie life potionami nie wiem jak Langenorth :p
|
11:25 Sir Malpiiozo [114]: japierode
11:25 Sir Malpiiozo [114]: iuAhuA 11:25 Sir Malpiiozo [114]: OIJAoIJAoJIA 11:25 Sir Malpiiozo [114]: ZIyHAUhUIHAiuA 11:25 Sir Malpiiozo [114]: AuyGAUygUAy 11:25 Sir Malpiiozo [114]: auyGAygUaygA 11:25 You lose 10 hitpoints. 11:25 Sir Malpiiozo [114]: Uayguya co za radość :D:D! |
Cytuj:
@topic ani na tym filmie wydaje sie latwe, bo bylo bardzo ladnie wykonane, gz |
Cytuj:
#topic Szybko i ładnie co tu dużo mówić :) |
Dawno nie widziałem ice rapier style, btw piękny skill
Nieźle to poszło, nawet przed update nie widziałem żeby tak komuś poszło:) |
Nawet ladnie i szybko
dostrzegłem tekst 16:11 Aragone Moren [115]: 100 uh poszlo może jednak ktoś używał uh ? |
daj ktos rehosta bo dobijaj mnie limity na rapidzie ;/ szczegolnie jak sie sciaga poc 3 xD
|
tak a propo to ile hp daje ten life potion jak 300 hp to za 300 hp da sie wyleczyc palkiem
|
to widzę że znowu można zrobić anni wszystkim profesjami heh ;]
|
Hehehehe
IUAHuHIAUhUAHUA zabawnie było i warto było:D sov daje rade a anni łatwy UIHIUHIAUHUHAIUhUIAHui
|
TO ja ujawnie troszke na temat Langenortha to on sie leczyl Uhami i potionami naraz ale w pewnym momencie zaczol uzywac samych Uh bo lekkie waste bylo:D potem szly same potiony a w razie jakis hardocre dochdzoiny uhy:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |