![]() |
Paladyn - Pierwsze kroki...
Zrobiłem sobie paladyna na serwie Eternia i jako ze wczesniej gralem paladynem (tibia 7.4) to teraz wogole nie moge sie połapac jak dobrze "wytrenować" swojego paladyna...teraz dodali te Holy Spells wczesniej dali rozne rodzaje spearów i wogole nie umiem sie połapać o co biega...
1.Gdzie expic paladynem na 8 lvl (PACC) 2.Kiedy sie oplaca kupowac hunting speary i inne rodzaje strzal 3.Jakie sa nowe dobre i oplacalne zaklecia dla paladyna? 4.Czy gdy wyloguje sie z paladyna i wejde na druida (postawię mojemu paladynowi monka) to gdy sie wyloguje druidem to monk zniknie? |
1: Larvy? ew. Jakiś tomb -1,
2: Hunting spearów nie kupuje się w sklepie, można tylko zwykłe/royal a ceny wszędzie takie same, 3: Nowe czary to exori san, exevo mas san, exura san, te exori san zadaja większy dmg niz exori con, zre mniej many ale ma mniejszy zasięg, exura san leczy jak exura vita kiedyś ale żre więcej many, 4: Tak, monk zniknie |
Aww cholera chyba bede zmuszony użyc bota...a szkoda...bo nie nawidze boterów i oszukiwania hmm..:(
|
to nie używaj rób sam
|
@UP
Masz na myśli kupienie monka albo train z innym graczem / potworem??? |
zawsze możesz poprosić kolege żeby lognął na druta i postawił monka jeżeli używanie mc uważasz za bot :)
|
Cytuj:
|
Macie jakies sposoby na zebranie 100 spearów (bo nie chce mi sie kupowac po 7 spearów i chodzic na trolle ktore dropia tak srednio te speary)...
|
W AB(pod depo) masz spory resp trolli i trolli championow, tam mozesz pozbierac i zaniesc do depo. Kolo Venore na Amazon Camp(tam leci o duzo wiecej spearow)z Valkyrii(0-2 speary, hunting spear) tylko ze juz nieco dalej od depo i my by sie nie chciało toczyć loota :P
|
Dobra ostatnie pytanie...czy oplaca sie kupic Bow na 50 distance fighting i isc odrazu na cyce? do ilu skillowac??? bo siedzenie na trollach mnie meczy...:/
|
Ja zrobilem tak: skililem caly czas tylko na poczotku szybko wbilem 9 level na exure. Potem tak na 55 wbilem se 14 level na strzaly bo juz sie przygotowalem na exp bo boltami jest waste a strzaly sam se robisz i odrazu mlvl robilem. i tak na 14 levelu wbilem 60 distance i powoli epxilem i znow troche skilowalem itd
Radze ci skilowac bo teraz skile najwazniejsze (dobij z 55 albo 60) Sry za błędy ;d |
Ech myslalem ze sobie dam rade ze skillami 50/36 (w Cyclopolis) ale padlem...znacie moze jakies dobre miejsce dla palka na 13 lvl? chodz imi o PACC
|
Z takimi skilami to raczej roty na Darashia lub Liberty Bay, albo pierwszy lvl na tombach tu polecam Stone Tomb. Na twoim miejscu poszedłbym jednak na roty, niezły exp i spory zarobek.
Nie wiem ilu z was naprawdę gra, lub grało palem:lucznik: ale skilowanie powyżej 50 dist to strata czasu ja skilowalem swoim palem do 50 dist (ale to było jeszcze przed update od którego speary nie upadały) i teraz mam 70 lvl i 80 dist. Co do łuku nie opłaca się teraz kupować a tym bardziej z nim expić. Nie wiem jakie masz eq, ale jak masz tyle kasy to kup sobie plate legi ,plate armor, Dwarven Shield, Scarf kup spearów na cały cap i zasuwaj na roty, spokojnie można na nich expić a przy okazji lecą skile i niezła kasa. |
Elo
Poskilluj pierw do 50 dista , a potem idz na larvy albo roty. Gdy wlogujesz sie na palka a potem na druta i postawisz monka i znowu na pala to monk zniknie ;p Gdy wbijesz 20 lvl to idz na tar tomba -2 pzdr;) |
Moim Zdaniem niewarto uzywac juz bowa lepiej se spearami expic B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |