![]() |
Czy posiadacie Uhmakera?
Yoyooy ;bp. Krótkie i zwięzłe pytanie: czy macie uhoj...uhmakera :)
Licze na dużo odpowiedzi |
Mam i jestem z tego dumny :P mam bo wygodniej ;) cYa
|
Mam ale co z tego?
Co w tym takiego ciekawego czy ktoś ma Uh-makera czy nie? |
Cytuj:
|
Ale chodzi Ci o uhmakera na MC, czy takiego który robi runki i wysyła głównej postaci parcelem? Bo jeśli to pierwsze to pytanie JEST ciekawe:), bo może odpowiedzieć na pytanie "Ile z tych postaci, przez które nie moge wejść na serwer to rzeczywiści gracze".:P
Pozdrawiam. |
tak, nawet dwóch :D
|
Nie mam UHmakera, bo gram druidem :P
Ale robie se nowom postać i wtedy, chyba se UHmakera zrobie |
Ja mam druida uhmakera i nawet sobie dobrze radzi bo osiągnoł juz 30 level magi :D i brakuje mu 5 leveli do Desert Questu i wpadnie 10k za free. A i kupeeeeee kasy zaoszczędziłem na kupowaniu runów robiąc je gdy mam lagi :D:D
|
Powinienes zrobic pytanie "Czy posiadacie RUNE MAKERA a nie czy ktos ma UH MAKERA .
|
Powinienes zrobic pytanie "Czy posiadacie RUNE MAKERA" a nie czy ktos ma UH MAKERA .
|
A ja oryginalnie - nie mam :)
|
O jej niezdara ze mnie.
Nie gniewajcie sie ze zrobilem 2 posty. Niech modek usunie pierwszy. SSSOOORRRRRRYYY |
Hmmm, powiem tak. Kiedys gdy zaczynalem grac w Tibie i gralem jakis miech to marzylem zeby miec jakiegos chara na 15 mlvlu i ~30 fishing. Teraz mam uhmakera na 31 mlvlu i 54 fishing ktorym robie tylko runy i gowno mnie to obchodzi czy padnie czy nie ^^ Mam uhmakera, ktorym sobie robie uhy. NIE NA MC! xD
|
Nie mam, ponieważ nie mam czasu na robienie uhów a kasy mi narazie styka, więc uhy kupuje :P
|
Ano mam takiego jednego co to sobie nim runki robie. :p Ale prawde powiedziawszy z czasem przestaje on byc az tak potrzebny bo zarabia sie na tyle duzo ze spokojnie mozna skupywac kazda ilosc run. B)
|
Na początku gry knightem warto jest wg. mnie zrobić sobie uhmakera. Robi on runki dla nas i na sprzedaż, za kaske kupimuy sobie lepszy eq. Jednak gdy ma się już dość silnego knighta to nieopłacalne jest robienie uhmakera, bo kaska za runy zwraca się podczas expowania.
|
Prawdopodobnie jutro bede juz mial UH makera ;) wlasnie wylazi z rooka <lol>
:evul: :evul: |
Mam Uh Makerka bo kupowanie masowo uhów na 22 levelu jest sporym wydatkiem :( :p
|
Nie mam Uhmakera. Jestem sorciem na prawie 25 levelu i nie chodzę na poważniejsze hunty. Nie potrzebuje dużej ilości UHów, choć są przydatne ( przydaja się kiedy wściekły PK goni :))
(Kiedyś kupiłem promocyjnie pół Backpacka UHów i jeszcze zostało :P) |
heh... runemaker jest bezsensowny
(chyba ze w wypadku low-lvl ) bo albo masz tak maly lvl ze sie nie oplaca uzywac i lepiej sprzedac a potem to.... zyski sa za duzo i nie ma sensu sytuacja zmienia sie kiedy masz pacca i domek runemaker zre i idzie spac odsypia mane a ty spokojnie idziesz na hunt |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:26. |