![]() |
Rary
Mam pytanie (nie jestem noobem, ale gram w tibie od niedawna):
Skad sashra ma te itemy? takie jak golden helmet czy great shield? |
Cytuj:
|
Czyli można bylo kiedys zlootowac golden helmet i demon legs?
|
Tak, a to, ze great shield leci z Orsha raczej nie jest potwierdzone, chociaz moze czegos nie przeczytalem ^^
|
Kiedyś Golden Helmet były lootowane z warlocków bodajże. Great shieldy z Dragon Lordów. Oczywiście na serwerze Antica :) Nie wiem czy jeszcze na Nova tak nie było.
@down Wypadał wypadał ^^ tylko przez bardzo krótki okres. |
Sashra mógł również odkupić te itemy od innych h-lvli którzy je zlootowali bo z tego co mi wiadomo Sashra kolekcjonuje bardzo radkie itemy ;P great shield leci z Orsha ale jak wiadomo nie dość że bardzo rzadko to jest bardzo mało okazji do spotkania tego bossa ze względu na jego nieregularny rzadki resp ;] ten shield leciał kiedyś z DL'a do czasu kiedy był jeszcze bardzo trudnym potworem... Jednak z czasem kiedy co raz więcej osób mogło go ubić ten shield stał się za dobry żeby mógł wypadać w takich ilościach... Więc go usunięto jako loot z Dl'a... Z tego co mi kiedyś się usłyszało w grze Golden Helmet dostał ktoś (nie pamiętam kto) kto sie zasłużył w grze (też nie pamiętam co zrobił)... W każdym razie pierwsze słyszę żeby ten itemek kiedyś wypadał z Warlocka ale też nie mówię że nie wypadał ;] Demon legs kiedyś można było zdobyć w dzisiejszym Demon Helmet Quest... A że Sashra to stosunkowo "stary gracz" to po prostu zrobił tego questa kiedy jeszcze w nim jako nagroda były te oto legi ;] pzdr...
EDIT: Po przejrzeniu stronki zauważyłem ze great shield jednak nie leci z orsha..... Czyli więc Sashra wylootował go z DL'a gdy ten shield jeszcze w DL'u był.... |
Może po prostu dostał coś od gm'a, a coś innego kupił? :D
|
Cytuj:
|
@UP:
owszem stronka jest aktualizowana :):) ale sprawdzilem rózniez to na tibijskiej wikipedi i tam tez nie pisze zeby great shield wypadał z orsha wiec musialem sprostowac to co napisałem :):) |
Cytuj:
@up Taa, a kiedyś ktoś napisał na wiki.hunted.pl, że z Morgarotha leci "wibratorek na motorek" : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Emcess Wow, żeś mnie zażył.. Ale na Nova też się trochę tego zebrało. @mc200 Nie było aż tylu trankaskcji.. A aktualnie posiada je Sir Baxter. |
Cytuj:
Cytuj:
-------------- na 100% obrzucisz mnie błotem |
Cytuj:
Co do bootków. Jestem pewien że Baxter kupił je za 400cc. ps. Nie mam zamiaru wyzywać Cię od noobów. Używam czasem szarej masy zwanej mózgiem.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:31. |