![]() |
Spirit of Fire- mocny?
Zamierzam robić druga arenę i mam pytanie czy Spirit of Fire jest mocny i ile max może odebrać hp
|
|
Dostałem max combo za jakieś 500-600hp. Więcej szczegółów dotyczących tego potwora poszukaj na erig necie.
|
przed apdejtem sypnął combo za ~650 hp, po apdejcie poległ jak śmieć, nie walnął więcej jak 300 ;d
|
Spirit Of Fire wali różne hity, w zależności od szczęścia twojego ;) mojemu qmplowi bił co ture okolo 400a mi po 200 max więc sam niewiem, ale to raczej kwestia losowania hita
|
200-650 ogólnie ... na erig net pisze z czego za ile. Osobiście dużo na niego nie zużyłem ;p
|
Robiłem na 60 lvl moim knightem i poszło jak po maśle..=p Niby comba jakieś bije, ale bardzo mocny to on nie jest, dasz radę =)
|
zrobiłem dzis arene i powiem ze bardzo latwa ta druga arena, spirit of fire bardzo szybko poległ
|
max hit jaki dostałem to coś koło ~250, na 60 lvl można spokojnie zrobić drugą arenę (gdybym wiedział że taka jest prosta to na 50 bym już próbował),
ja zużyłem 2 bp strong mana potions, czas trwania około 10 minut... (pal 66 lvl, 85/62, 17 mlvl, bardzo słaby eq, e-spears) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |