![]() |
Banuta
Mam MS 36 lvl (pisałem już w innych tematach ale 0 odp) i chciałbym expic na banucie. Mam pytanie czy dam rade bez waste, ile expa /h i kasy, czy expic z monkiem i gdzie dokładnie.
|
Banute zostaw Pałkom/Najtom, bo jeszcze magicznej profki tam nie widzialem, chyba ze po upie cos sie zmienilo.
|
Możesz sproobwać na 0 poziomie lub -1 z Monkami inaczej będzie waste
|
Sorcem i Druidem exp tam to troche bez sensu. Bez summonów będziesz wastować wiele mana potionów, a summony jeśli już je postawisz to raczej padną, bo merkliny są troche zbyt mocne, jak na dostępne summony.
|
Polecam mam 45 ed i expie tam i wychodze z kasa na +
1bp manasow czasem 2k+ z loota exp sredni ale nie narzekam... to nie prawda ze malpy tylko dla rp i ek ... |
@up
RACJA!! Mam 30+ ed i tam bez problemowo expie!! Za mfy sie zwraca i na + wychodzę! Monka NIEE!! Waste many i czasu!! Ja potrafię tym edkiem moim wziąć na klatę do 7 silbangów i 1 merklina (taka ekipa mi raz wyskoczyła i ubiłem). Taktyka : Exori Frigo na wszystko co się rusza i mfy. Jak poleci ape fur to jestes na większym plusie a jak nie to na mniejszym ale i tak plus:) POLECAM |
@2 up & up
Nie, skąd, małpy wcale nie są dla ek/rp. To poprostu idealny exp dla druida lub sorca... Małpy są wybitnie potworami dla knighta/palla, tak są zrobione. Dużo hp itd. A to że teraz każde expowisko jest odpowiednie dla postaci magicznych, to inna sprawa. |
Ja się włączę do tematu:
Nigdy tam nie byłem - dam tam radę 57RP bez waste? :baby: Do tej pory cały czas siedziałem na piratach, a czasem robiłem wypad na żółwie i dworki ;) |
Cytuj:
|
Banuta to nie miejsce dla sorca/druta. palki i knighty lepiej sobie tam radza, ty idz na jakies tomby, scaraby, vampy, na malpach bedzie profit (duzo kasy) ale exp marny.
|
Cytuj:
Pojde i zobacze i tyle... |
Zostawcie Banutę w spokoju, mało Wam expowisk?! Jeszcze knightom zabieracie... idźcie sobie na tomb-.-'
|
Tez niepolecam ci banuty idz lizardy tomby piraty
|
Cytuj:
|
Cytuj:
by the way: niektórzy magowie powinni się wybrać do sklepu po słownik ortograficzny 8o |
Cytuj:
jak chcesz kasy to małpy zostaw i lotbagi na darashi z mino rób a nie sie pchasz na banute @tam jakiś 50 rp co sie pytał tam 25 lvle biegaja.. |
omfg pytanie takie dziwne troche bo fakt dac rade dasz zarabiac mozesz zarobic ale radze uwazac bo potem bedzie You recognize xxxxxxxxx. He was killed by a merlkin. ;p poza tym przecietni gracze nie zauwaza twojej obecnosci pewnie albo odbije sie to lekkim minusem a wybotowani to juz wogole xD wiec gl
|
Cytuj:
Wiz~ |
Temat do zamkniecia. Nic sie nie dowiedziałem z tych odpowiedzi.
Tylko kłutnie |
Zrob sobie kolego questa na Piraty i na nich siedz z 1 monkiem :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |