![]() |
Free itemki w dp w carlin
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35502
Popatrzcie jacy sa polacy... 50 lvl zebral od 25, niektorzy dawali trade, 10 lvl spamowal na priv, bohy traktowal jako buty, ktore sa malo warte :) EDIT: Filmik nie jest mój ^^ film wrzuciłem po to, żeby pokazać jak nawet 50 lvl krzyczy CTRL+Q, żebrają, spamują itd. |
Nie żal ci było? Nie rozumiem takich ludzi, lepiej już all na gp'ki opyplić i crystalki na allegro/kumplom posprzedawać...
|
Mogłeś dać kumplom/opchnąć a nie noobkom które potrafią tylko plaxzcsd krzyczesc
|
Cytuj:
21:52 Elder Malerows [50]: CTRL+Q 21:54 Egos Zulis [10]: uja tylko buty 21:54 Egos Zulis [10]: zal mi go 21:54 Egos Zulis [10]: dasz buty buahahah |
@up
Ale jest jeszcze coś takiego jak kręgosłup moralny (przynajmniej u niektórych) który nie pozwala ci prosić kogoś o itemki bo go do hańbi |
23:41 Kalan Ryon [24]: FREE ITENS IS FOR NOOB
;/////////// |
Cytuj:
|
Za to kocham Carlin, z resztą, czasem wcale nie trzeba sie wydzierac, wystarczy postac sobie w tłumie i podłapac pare k :)
|
Sorka zapomniałem napisać, że przecież filmik nie jest mój ^^
|
Cytuj:
|
hehe
troche hamsko sie koles zachowal ja bym dal dla kumpli all a nie dla jakis noobkow gadajacych ''PLX BOH'' zal mi ludzi stojacych i wzeszczacych :P :D
|
16:51 Egos Zulis [10]: nieboc taki
|
o lool xD sporo ich tam było ;] ale to w końcu carlin ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:13. |